EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33241 tot 33245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Topman Rosbank opgepakt op verdenking van corruptie

De topman van de Russische Rosbank, een dochter van het Franse Société Générale, is opgepakt op verdenking van corruptie. Vladimir Goloebkov wordt ervan verdacht voor 1,5 miljoen dollar (1,1 miljoen euro) smeergeld aan een klant te hebben gevraagd, in ruil voor gunstigere kredietvoorwaarden. Dat meldde het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

“Crisis in Japan groter dan Amerikaanse subprime”

U.S. hedge fund manager Kyle Bass van Hayman Capital, waarschuwt de investeerders dat de situatie in Japan niet te vertrouwen valt. Abenomics, de maatregelen getroffen door de regering van Shinzo Abe, zullen het land financieel in een diepe krater doen belanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Griekse luchtverkeersleiders staken uit solidariteit met leraren

Het Griekse luchtverkeer zal morgen hinder ondervinden van een vier uur durende staking door de luchtverkeersleiders. Die beslisten om actie te voeren uit solidariteit met de stakende Griekse leerkrachten, die door de regering gedwongen werden om opnieuw aan de slag te gaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Soros: Eurobonds of Duitse exit

Georges Soros gelooft dat er eindelijk eens iemand moet rechtstaan om zich tegen de Duitse suprematie te keren en zo de euro te redden. In de huidige vorm is de euro niet leefbaar. Er moeten Eurobonds komen om de schulden te verenigen of Duitsland moet zich terugtrekken uit het Europese project zodat de andere landen aan een oplossing kunnen werken.

Soros zijn mening wordt in Duitsland al opgedragen door Alternative für Deutschland (AfD), de anti-euro partij die steeds meer stemmen wint. AfD en Soros zijn niet tegen de euro of Europa, ze willen alleen een mechanisme dat werkt, dat de fouten uit het verleden herstelt. Er moet een fiscale unie komen in combinatie met een monetaire unie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Ook deze markten staan in vuur en vlam

Het losse monetaire beleid van de Federal Reserve en de Bank of Japan zorgt niet alleen in eigen land voor sterk stijgende aandelenmarkten. Ook andere landen profiteren. Onderstaande Emerging Markets hebben al een mooi rendement laten optekenen de laatste maanden, maar staan volgens The Daily Trade Alert nog maar in het begin van hun expansie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs