EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33241 tot 33245
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

3 Trends voor hogere grondstofprijzen

Greg Dorsey praat met The Gold Report over de toekomst van de grondstoffen. Hij ziet 3 grote krachten die de grondstoffen op lange termijn hoger zullen sturen, zowel voor goud, zilver, platina, koper als palladium. Dit zijn de 3 trends die zullen zorgen voor de stijging van de grondstofprijzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Infographic: 10 opmerkelijke feiten over goud

Een infographic over goud, altijd leuk. Het schijnt dat een troy ounce zuiver goud uitgerold kan worden tot een flinterdun draadje van 70 kilometer! Het meeste goud is gevonden in de VS, Canada en Zuid-Afrika.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

WGC: Sterke vraag naar fysiek goud na prijsdaling

De prijsdaling heeft vooral kopers met een lange-termijn visie naar de goudmarkt gelokt, zo concludeert de World Gold Council. Handelaren in de futuresmarkt verkochten papiergoud, terwijl in de fysieke markt tekorten dreigen. In Dubai zou het goud al schaars zijn geworden.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Laaggeschoolden vinden steeds moeilijker werk

Laaggeschoolden hebben het in Vlaanderen steeds moeilijker om een job te vinden of te behouden en lopen een hoger risico op (langdurige) werkloosheid. Iets meer dan de helft van de laaggeschoolde bevolking is aan het werk. Van de middengeschoolden verrichten bijna 8 op de 10 betaalde arbeid, en bij de hooggeschoolden stijgt het aandeel werkenden verder tot 86 procent. Dat blijkt uit het rapport 'Kansengroepen in Kaart - laaggeschoolden op de Vlaamse arbeidsmarkt' van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Bijkomende reiskosten leiden tot irritatie

Reserverings-, boekings- en verplichte schoonkosten zijn enkele voorbeelden waar vakantiegangers zich aan ergeren. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond naar prijsmisleiding.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs