EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3326 tot 3330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Miljonair worden? Dan moet je stoppen met deze slechte gewoonte

Voor veel mensen is dit waarschijnlijk een kip-of-ei verhaal, maar miljonairs zijn vaak gestopt met 1 zeer slechte gewoonte: klagen. Je kan zeggen dat het logisch is dat rijke mensen niet klagen omdat ze … rijk zijn. Anderzijds hebben niet-rijke mensen alle redenen om te klagen, ze zijn immers … niet-rijk. Maar klopt dat wel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Aantal jobs voor blockchain-experts verdriedubbelde op 1 jaar

Op het professionele sociale netwerk Linkedin heeft het aantal vacatures voor blockchain-specialisten op één jaar tijd meer dan een verdrievoudiging laten optekenen.

Die cijfers tonen de sterke interesse aan voor personen die expertise in blockchain, de technologie achter de cryptovaluta, hebben opgebouwd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Bitcoin-koers op weg naar 3.000 dollar

De virtuele munt bitcoin zet haar opmars nog altijd verder. De munt was vandaag tot 2.871 dollar waard, een nieuw record. Tegenover eind vorige week kwam er maar liefst 17 procent bij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Wat deze mogelijk toekomstige Fed-gouverneur zegt is beangstigend!

Bij de Fed staan momenteel drie posities open voor de raad van gouverneurs. Twee namen zijn zo goed als bevestigd om die posities in te nemen. Maar wat een van deze mensen zegt is werkelijk beangstigend!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Malta: weldra een ex-belastingparadijs?

Malta heeft decennialang de reputatie gehad een belastingparadijs te zijn. Malta heeft een gunstig belastingtarief voor bedrijven, kapitaal en winsten, alsook zeer weinig openbaarheidsverplichtingen.

Op papier heeft Malta nochtans de hoogste fiscale druk op ondernemingen van de hele EU: 35%. Maar door heel wat uitzonderingsregimes en gunsttarieven voor dividenden zou de reële belastingvoet slechts 5% zijn.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs