EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3326 tot 3330
Geplaatst op: woensdag 1 maart 2017

Oostenrijk gaat 100-jaars obligaties uitgeven

Vorig jaar gaf Oostenrijk voor het eerst staatsobligaties met een looptijd van 70 jaar uit, maar nu wil de regering ook schuldpapier met een nog langere looptijd van 100 jaar op de markt brengen. Op die manier profiteert de regering optimaal van de extreem lage rente en de grote vraag naar ‘veilig’ schuldpapier. Het ministerie van Financiën van Oostenrijk kreeg dinsdag goedkeuring om obligaties met een looptijd van honderd jaar uit te geven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 1 maart 2017

ECB test banken op veranderingen in rente

De Europese Centrale Bank (ECB) gaat de grootste banken van de eurozone doorlichten op hun kwetsbaarheid voor veranderingen in de rente. Dat werd deze avond bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Robotisering: ‘Wat zeggen we vandaag tegen een 56-jarige die ontslagen wordt?’

In een interview met het magazine Knack zegt  de Nederlandse econoom Robert Went, die actief is bij de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid (WRR), een adviesorgaan van de Nederlandse regering, dat de gevolgen van de robotisering al bij al nog zullen meevallen: “Je kunt niet alle banen behouden, maar automatisering creëert ook nieuw werk. Elke tendens veroorzaakt zijn tegentendens. Maar als je nog meer Trumps en brexits wilt, moet je vooral blijven roepen dat globalisering een natuurverschijnsel is, dat robots al onze banen gaan doen verdwijnen en dat alle banen flexibel moeten zijn.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

12.000 Franse miljonairs verlieten in 2016 hun land (+20%)

In 2016 hebben opnieuw 12.000 Franse miljonairs het land verlaten. Dat zijn er 20% meer dan een jaar eerder, blijkt uit het jaarlijkse New World Wealth-rapport. Toch gaat het niet om een exclusief Frans fenomeen. In vergelijking met 2015 is het aantal miljonair-immigranten gestegen van 64.000 tot 82.000, een toename van 28%. Miljonairsexodus in Frankrijk Frankrijk voert de rangschikking van de rijke immigranten aan. Niet enkel miljonairs ontvluchten het land. In alle categorieën belastingplichten die meer dan 200.000 euro inkomsten aangeven zijn de aantallen belastingbetalers gedaald, bleek vorig jaar uit cijfers van… de Franse fiscus zelf.

De grootste daling doet zich voor in de categorie 400.000 euro per jaar en meer. In elk van deze categorieën waren er in 2014 minimum 15% minder belastingbetalers dan in 2013. Het aantal gezinnen met inkomsten tussen de 800.000 en 3.000.000 euro is in 2014 met gemiddeld 30% gedaald in vergelijking met 2013.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Aandelen Goudmijnen blijven achter bij Goudprijs

De aandelenkoersen van de goudmijnen blijven behoorlijk achter op de......

Lees verder op The Bullion House

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs