EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33256 tot 33260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

President Hollande wil Europa misbruiken

François Hollande had het zo mooi bedacht. Als een echte staatsman de geschiedenis in gaan, de beste Franse president ooit. Tal van hervormingen die zijn glorie zouden uitstralen, die La douce France weer op de wereldkaart zouden zetten. Al op de eerste dag van zijn ambt lieten de weergoden hem in de steek, werd hij doornat en werd zijn blik op de werkelijkheid meer dan wazig.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

Er zijn landen waar de huizenmarkt nog veel slechter is

Internationaal gezien valt de ontwikkeling van de huizenprijzen in Nederland niet bijzonder op. Niet de mate waarin de prijzen voor 2008 stegen, en niet de val van daarna. De Economist heeft een mooie interactieve grafiek waarin de huizenmarkt in 10 landen, waaronder Nederland, wordt vergeleken. Conclusie: vergelijkenderwijs valt het wel mee. Maar oordeel zelf op deze link

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

'Grote gedurfde projecten nodig voor vlottrekken economie'

Lees meer over: Jeroen Dijsselbloem Mark Rutte Rick van der Ploeg Het kabinet moet met grote gedurfde projecten komen om de economie op gang te brengen. Tegelijk moet het afspreken dat binnen vijf of tien jaar harde maatregelen worden genomen zoals hervorming van de hypotheekrenteaftrek, zei econoom Rick van der Ploeg in Eva Jinek op Zondag, meldt persdienst Novum.

Als voorbeeld noemde Van der Ploeg de aanleg van het Amsterdamse Bos in de jaren dertig, toen er een ergere economische crisis was.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

'Nederland lijdt aan budgettaire anorexia'

Nederland is veel te veel bezig met bezuinigen. De overheid moet juist veel meer geld uitgeven.

Nederland is veel te veel bezig met bezuinigen. De overheid moet juist veel meer geld uitgeven.

Dat zei econoom Rick van der Ploeg zondag bij het tv-programma Jinek op Zondag. "Nederland lijdt aan budgettaire anorexia."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

Goud en zilver report (Week 20)

De goudprijs zakte afgelopen week met 4,9% en de zilverprijs ging met 5,7% onderuit. Hoe ver kan de prijs nog zakken? Marketupdate heeft het laatste nieuws en analyses van de goudmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs