EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33261 tot 33265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Cijfers vallen goed op Wall Street

Wall Street liet vrijdag winsten zien. De beurzen in New York kregen meevallende cijfers over de Amerikaanse economie te verwerken en poetsten daardoor de verliezen van een dag eerder vrijwel weg.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Belangrijke speler Bitcoins in vizier VS

De Amerikaanse autoriteiten hebben beslag gelegd op twee bankrekeningen die zijn gelinkt aan een belangrijke uitvoerder van de handel in de virtuele munt Bitcoin, het in Japan gebaseerde Mt. Gox. Mogelijk kan het bedrijf daardoor geen transacties met Bitcoins in Amerikaanse dollars meer verwerken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Spanje boekte in maart eerste handelsoverschot sinds 1971

Spanje heeft in maart een handelsoverschot opgetekend van 634,9 miljoen euro. Het is het eerste overschot sinds 1971, zo heeft het ministerie van Economie meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

IMF raadt België aan de index te laten uitdoven

België moet het systeem van automatische indexering laten uitdoven. Dat raadt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) aan in een rapport. Het IMF vindt dat België een tandje bij moet steken in het doorvoeren van structurele hervormingen, onder meer op het vlak van pensioenen en sociale zekerheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Wall Street is de nieuwe veilige vluchthaven

De markten hebben de Europese kopzorgen van zich afgeschud en banen zich onstuitbaar een weg naar voren. De vrees voor een meltdown in Europa van het formaat zoals we die na het omvallen van Lehman Brothers in 2008 hebben beleefd is naar de achtergrond verdwenen.

Ed Yardeni van Yardeni Research beschouwt Wall Street als de nieuwe veilige vluchthaven. Amerikaanse aandelen zijn bovendien niet te duur, de waarderingen bevinden zich op dit moment slechts op het niveau waar ze stonden voor het uitbreken van de Griekenland-crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs