Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 33271 tot 33275
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Landen met de grootste deficieten in de wereld kunnen investeerders nog altijd verleiden

Het klinkt enigszins ongeloofwaardig, maar het hebben van schulden blijkt anno 2013 eerder een voor- dan een nadeel te zijn. De landen met de grootste deficieten in de wereld kunnen de investeerders namelijk nog altijd verleiden, hun staatsobligaties worden grif gekocht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

OESO ziet economie eurozone aantrekken

De economie van de eurozone trekt aan. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) woensdag in een rapport.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Witte Huis komt met begrotingsvoorstel

De Amerikaanse regering komt met een begrotingsvoorstel waardoor het overheidstekort de komende 3 jaar scherp daalt.

Dat moet worden bereikt door onder meer bezuinigingen en hogere belastingen voor de allerrijksten. Functionarissen in het Witte Huis hebben dat woensdag gezegd.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Tekende Obama een wet die bedrijven als Monsanto boven de wet zet?

De onlangs getekende Amerikaanse H.R. 933 begrotingswet bevat een rider ( addendum dat weinig of niets met een wet te maken heeft, maar er wel aan is toegevoegd) met maatregelen ten voordele van de genetisch gemanipuleerde voedselindustrie. Een petitie tegen de wet – snel de ‘Monsanto Protection Act’ gedoopt naar de multinational Monsanto – verzamelde via sociale netwerken al 250.000 handtekeningen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs: Goudprijs gaat verder omlaag, ga short!

Goldman Sachs verwacht dat de Amerikaanse economie weer zal herstellen en dat men daarom uit goud zal stappen. De goudprijs zal dit jaar zakken naar een gemiddelde van $1.545 zijn gaat in 2013 verder omlaag naar $1.350 per troy ounce.