EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33281 tot 33285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Klokkenluider: “Complete meltdown futuremarkten voor goud en zilver nabij”

Andrew Maguire, de bekende klokkenluider uit London, zat samen met Max Keiser om enkele nieuwe onthullingen bekend te maken. Zelfs ABN-Amro komt aan bod!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Het geheim van uranium dat nog bijna niemand kent!

Een sector kan van de ene op de andere dag helemaal uit de gratie geraken bij de beleggers. Het is dan belangrijk om een stap terug te nemen en te kijken of de verandering van permanente of van tijdelijke aard is. In het tweede geval biedt dit een gigantische opportuniteit voor wie durft in te gaan tegen de stroom. De uraniumsector is zo’n geval.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Brussel valt binnen bij oliebedrijven

Functionarissen van de Europese Commissie zijn binnengevallen bij oliebedrijven in twee EU-lidstaten. Brussel vermoedt dat de ondernemingen met prijzen sjoemelden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Stripboeken zijn betere belegging dan aandelen of goud

Wie 30 jaar geleden in stripboeken heeft geïnvesteerd doet nu goede zaken. De waarde van bijzondere Nederlandstalige strips is de afgelopen 30 jaar namelijk sneller gegroeid dan de AEX-aandelenindex. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Catawiki, online veilinghuis voor verzamelaars, en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook de stijging van de goudprijs haalt het niet bij het rendement op stripboeken dat 9,1% per jaar bedroeg.

Lees verder op inct.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Waarom de 99 % gelijk heeft om kwaad te zijn

Inflatie is de laatste jaren verrassend stabiel gebleven. De laatste maanden zit ze zelfs in een dalende lijn. Goed nieuws zou je denken. En toch daalt de koopkracht van middenklasse zienderogen. Onderstaande grafieken van Abraham Thomas van Quandl.com werden gepubliceerd op

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs