Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 33281 tot 33285
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

China’s grootste goudproducent start beleggingsfonds van $500 miljoen met Sprott

Terwijl westerse investeerders het grootste deel van hun geld aan de zijlijn hebben staan, zijn Chinese bedrijven al enige tijd actief met het uitrollen van de Chinese visie om grote hoeveelheden grondstoffen te vergaren. China’s grootste goudproducent, Zijin Mining Group, kondigde vandaag haar voornemen aan om een investeringsfonds van $500 miljoen op te zetten samen met Sprott. Het fonds wil investeren in aandelen en schuldinstrumenten, in de edelmetalen, koper en andere mineralen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Banken Cyprus nog zeker tot weekend dicht

De banken op Cyprus blijven in elk geval nog donderdag en vrijdag gesloten, zo heeft de centrale bank van het eiland besloten.

De banken zijn sinds zaterdag gesloten om een bankenrun te voorkomen, terwijl het land onderhandelingen voert over een reddingsplan voor zijn economie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Als er een oorlog is tegen de banken, dan winnen de banken

De grote banken in Europa en vooral Amerika stonden met meer dan 1 been in het bankroet enkele jaren geleden. Er werd een strijd gevoerd tegen de banken, ze zouden opgebroken moeten worden en aan banden gelegd. Maar tot op heden is er nog maar weinig veranderd voor de banken. Als er

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Porsche beloont werknemers met premie van 8.111 euro

De 13.500 werknemers van Porsche ontvangen in het jubileumjaar van de legendarische 911 een bonus van 8.111 euro. Aanleiding voor de premie zijn het recordjaar 2012 en de vijftigste geboorteverjaardag van de Porsche 911. Dat maakte de Duitse autobouwer vandaag bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Run op goedkope zonnestroom

Consumenten maken gretig gebruik van gunstige omstandigheden om zonnepanelen aan te schaffen.

Leveranciers van zonnepanelen melden een toeloop van zelfs hele straten en bewonerscollectieven, mede dankzij subsidie en een laag btw-tarief op plaatsing.