EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33286 tot 33290
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Japanse deflatie houdt aan

De consumentenprijzen in Japan zijn in maart opnieuw gedaald. Dat bleek vrijdag uit cijfers van de Japanse overheid.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Merkel: 'Minimumloon is oorzaak van Europese massawerkloosheid'

'Het minimumloon is de oorzaak van de massawerkloosheid in zo vele Europese landen'. Dat heeft de Duitse bondskanselier Merkel gezegd in een interview met de Duitse tabloïdkrant Bild. De uitspraak is opmerkelijk omdat Merkel eerder dit jaar beloofde dat nog voor de Bondsdagverkiezingen op 22 september een verplicht minimumloon in Duitsland zou komen, een maatregel die haar partner in de centrumrechtse coalitie, de liberale FDP, onaanvaardbaar noemde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Het is officieel: de rijken worden rijker en de rest wordt afgespoten

The rich are still getting richer... and everyone else is still getting hosed.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

JPMorgan's goudvoorraad krimpt met 65% in 24 uur

We are confident that in the aftermath of our article from last night "Just What Is Going On With The Gold In JPMorgan's Vault?" in which we showed the absolute devastation of "eligible" (aka commercial) gold warehoused in JPM's vault just over the Manhattan bedrock at 1 Chase Manhattan Place (and also in the entire Comex vault network in the past month), we were not the only ones checking every five minutes for the Comex gold depository update for April 25. Moments ago we finally got it, and it's a doozy. Because in just the past 24 hours, from April 24 to April 25, according to the Comex, JPM's eligible gold plunged from 402.4K ounces to just 141.6K ounces, a drop of 65% in 24 hours,and  the lowest amount of eligible gold held at the vault on record, since its reopening in October 2010!

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Goudprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

Na de grootste daling van de goudprijs in dertig jaar tijd was het afwachten hoe de markt zou reageren. Beleggers deden papieren posities in goud van de hand, maar vanuit de fysieke markt was de vraag naar goud extreem groot. De World Gold Council bevestigde deze trend. Ook op de termijnmarkt waren weer meer kopers actief, want de prijs van goud is na de scherpe koersdaling bijna alleen maar omhoog gegaan.

Lees verder op

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs