EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33291 tot 33295
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

De échte zilverprijs ligt nu rond de $ 33

Op de Comex betaal je dezer dagen een spotprijs van rond de $ 23 voor zilver. Dit is een correctie van bijna 20 % op een goede week tijd. Maar de reële prijs voor zilver ligt eerder op $ 33. En dit is niet uit de lucht gegrepen. Dit is de prijs die er werkelijk wordt betaald. Dit is een stijging van 43 % ten opzichte van de spotprijs in papieren zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Ambrose Evans-Pritchard: Het tijdperk van geld printen moet nog beginnen

Volgens Ambrose Evans-Pritchard zijn de Federal Reserve en de Bank of Japan de twee hoofdverantwoordelijken voor de daling van de goudprijs. De divergentie tussen de prestaties van de grondstoffen en de beurzen is enorm. Monetaire acties zijn hiervoor verantwoordelijk en hebben geleid tot de forse daling van de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Een geheim dat iedereen moet weten over de COMEX

Volgens Bill Holter van Miles Franklin Ltd kan de COMEX omvallen als slechts 10 % van de contracten om fysieke levering vraagt. Bij de recente crash van goud zijn er vreemde zaken gebeurd. We leven in een wereld waar de papieren prijs overheerst van de fysieke handel tussen vraag en aanbod zegt hij op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Europa 2013: in Griekenland moeten kinderen eten stelen

Leonidas Nikas is hoofd van een lagere school. Hij was gewend kinderen te zien spelen, lachen en dromen over hun toekomst. Maar de laatste maanden ziet hij iets heel anders: kinderen die in de vuilnisbakken snuffelen of er nog iets te eten in zit, kinderen die bij andere kinderen bedelen voor de restjes, kinderen die eten stelen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Financiële problemen Slovenië

De Sloveense economie is relatief klein en de invloed van de omringende economieën op Slovenië is groot. Omdat er veel handel wordt gedreven met Italië en daar veel Sloveens kapitaal uitstaat, werd Slovenië ook getroffen door de economische crisis in Italië. Ook de crisis in Griekenland bezorgde Slovenië veel problemen. Inmiddels verkeert Slovenië zelf in een economische recessie.

Lees verder op europa-nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs