Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 33291 tot 33295
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Porsche beloont werknemers met premie van 8.111 euro

De 13.500 werknemers van Porsche ontvangen in het jubileumjaar van de legendarische 911 een bonus van 8.111 euro. Aanleiding voor de premie zijn het recordjaar 2012 en de vijftigste geboorteverjaardag van de Porsche 911. Dat maakte de Duitse autobouwer vandaag bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Run op goedkope zonnestroom

Consumenten maken gretig gebruik van gunstige omstandigheden om zonnepanelen aan te schaffen.

Leveranciers van zonnepanelen melden een toeloop van zelfs hele straten en bewonerscollectieven, mede dankzij subsidie en een laag btw-tarief op plaatsing.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Cypriotische Aartsbisschop biedt kerkelijke bezittingen aan

Chrysostomos II, de aartsbisschop van Cyprus, heeft woensdag de bezittingen van de kerk ter beschikking gesteld om de economische crisis op het eiland het hoofd te bieden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Laat u niets wijsmaken: macht is niet meer wat het ooit was

Linksleunende massabewegingen als Occupy Wall Street en de Indignados en rechtsleunende aanhangers van Tea Party-groepen, Gary Johnson en Ron Paul zijn het over één ding helemaal eens: te veel macht is geconcentreerd bij een kleine elite. Volgens Moisés Naím is deze visie echter achterhaald en zijn de rigide machtsstructuren in verval. Dat schrijft het liberaal magazine The Economist.

De bankbailouts, de toenemende ongelijkheid, de hoge bonussen voor executives, de verdere groei van overheden ondanks de zogenaamde ‘besparingswoede’ en de talrijke invloedrijke politieke lobbygroepen zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen gealarmeerd raken over wat zij zien als toenemende machtsconcentratie in de handen van elitaire oligopolisten.