EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33296 tot 33300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2013

Eten bejaarde mag 4 euro per dag kosten

In heel wat private rusthuizen in Vlaanderen mag het eten van een bewoner per dag - ontbijt, lunch én avondmaal - niet meer kosten dan 4 euro. De koks werken er zelfs volgens een nota die voorschrijft wat de verschillende voedingsonderdelen per gram mogen wegen. Er zijn ook rusthuizen waar pampers pas mogen worden ververst nadat ze voor 65 procent of zelfs volledig verzadigd zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2013

België onderzoekt Chinese euromunten

De Belgische justitie doet onderzoek naar een grote zwendel met munten van 1 en 2 euro. De afgelopen maanden zijn op de luchthaven Zaventem containerladingen valse euromunten onderschept die afkomstig waren uit China.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2013

Eigenaars tweede verblijf aan kust naar Raad van State tegen belastingverhoging

Een aantal eigenaars van een tweede verblijf in Oostende, daarin bijgestaan door de vastgoedsector, stapt naar de Raad van State. De stad Oostende heeft aangekondigd de taks voor tweede verblijven dit jaar met 54 procent te verhogen van 650 naar 1.000 euro voor eigenaars van zowel kleine als grote flats. Volgens de klagers is onder meer het gelijkheidsprincipe geschaad. Dat schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2013

België draaischijf voor tonnen valse euromunten

Het Brusselse parket onderzoekt een gigantische zwendel met muntstukken van 1 en 2 euro. Dat schrijft De Tijd op gezag van parketwoordvoerster Ine Van Wymersch.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2013

Eliantie betaald vakantiegeld in Bitcoins

In eerste instantie reageerde het personeel van het bedrijf iets terughoudend, maar na enkele informatieavonden zijn ze vrijwel allemaal overtuigd van de voordelen.

De directie van Eliantie is zeer blij met de primeur: “Soms is het nodig eens een totaal nieuwe weg in te slaan, dat maakt ondernemen leuk en houdt iedereen binnen de organisatie scherp”.

Lees verder op bitcoinweb.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs