Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 33306 tot 33310
Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Woningmarkt op de terugweg volgens IMF

Partners Contact Privacy Home Koopwoningen nieuws IMF - Nederlandse woningmarkt op de goede weg

Toch fijn dat een delegatie van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) even de moeite nam om een kijkje te nemen naar de treurige staat van onze woningmarkt. Want voordat de Hoge Meneren van het IMF weer vertrokken, liet groepsleider Subir Lall weten dat het vast wel goed komt met onze kreupele huizenmarkt. En daar zijn we blij om.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Gaat Gazprom Cyprus uit de nood helpen?

Volgens zakensite Quartz heeft Gazprom aangeboden om Cyprus uit de nood te helpen in ruil voor de rechten op de gasvoorraden van Cyprus. Gazprom is volledig in handen van de Russische overheid. Is dit de manier waarmee de Russen een tegenzet voorbereiden?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

JP Morgan wint rechtszaak over manipulatie zilverprijs

JP Morgan heeft de rechtszaak gewonnen die een groep beleggers had aangespannen tegen de bank. De beleggers verdenken JP Morgan van prijsmanipulatie, door de markt op gezette tijden te overspoelen met zilvercontracten. De aanklagers konden volgens de rechter onvoldoende duidelijk maken dat JP Morgan de zilverprijs structureel laag houdt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Nieuwbouw VS in februari gestegen door seizoenseffecten

Vandaag maakte het Amerikaanse bureau voor de statistiek nieuwe cijfers bekend over de huizenmarkt. Het aantal nieuw gebouwde woningen kwam in februari op jaarbasis uit op 917.000, weliswaar na siezoenscorrectie. Zonder correctie was het cijfer lang neit zo indrukwekkend...

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

'Spaarheffing Cyprus niet in andere landen'

De heffing op Cypriotische spaartegoeden zal niet worden herhaald in andere eurolanden. In Cyprus is de heffing volgens minister Jeroen Dijsselbloem (Financiƫn) ''onvermijdelijk''.