EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33316 tot 33320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

5 zaken die succesvolle mensen succesvol maken

De meeste mensen wil veel succes hebben in hun leven, de meeste mensen willen ook rijk worden en toch zijn er maar weinigen die daar in slagen. Wat hebben de succesvolle mensen wat de rest niet heeft?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Naar een Europese 'New Deal' tegen jeugdwerkloosheid

Nu de werkloosheid onder jongeren in steeds meer Europese lidstaten piekt, werken Frankrijk en Duitsland aan een plan om de Europese jeugd opnieuw aan jobs te helpen. Eind mei stellen ze hun 'New Deal for Europe' voor. Dat schrijft de Rheinische Post vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

8 redenen dat de schalierevolutie in de VS overdreven is

De Verenigde Staten is op weg om energieonafhankelijk te worden van andere landen. Dit heeft het allemaal te danken aan de schalierevolutie. Door de ontginning van schalieolie en - gas kent de Amerikaanse energiesector een enorme boom de laatste jaren. Hoewel de revolutie welvaart en jobs heeft gecreëerd, blijft de impact op de economie beperkt ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Bijna half miljoen Spaanse gezinnen huis uitgezet

Goede video via Gewoon-Nieuws over de criminele pratijken van Spaanse hypotheekbanken | Sinds het begin van de financiële crisis zijn er in, het door de crisis zwaar getroffen, Spanje al ruim 450.000 gezinnen met geweld hun huizen uitgezet. De oorzaak? De onkunde van de mensen die  hypotheekvormen zijn aangegaan bij de door Spaanse belastingbetaler geredde hypotheekbank “Bankia” en  de misleiding van de “Bankia” medewerkers die de mensen bewust niet hebben gewezen op de eventuele nadelen die er aan deze hypotheken waren verbonden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Plosser gooit een steen in de kikkerkoel van de Fed

Binnen de Fed worden de messen gescherpt, de strijd tussen voor- en tegenstanders van een ruime monetaire politiek belooft bijzonder bitsig te worden. De Federal Reserve Bank of Philadelphia President Charles Plosser heeft inmiddels zijn standpunt in de zaak ingenomen.

Plosser vindt het geen slechte zaak wanneer de stimuleringsmaatregelen zouden teruggeschroefd worden. Hoe en wanneer dat moet gebeuren vertelde Plosser er niet bij. De volgende FOMC-meeting belooft echter bijzonder spannend te worden, want Plosser staat zeker niet alleen met zijn standpunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs