EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33316 tot 33320
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Jim Rogers: “Het volgende dat ze afpakken is ons pensioen”

neemt zijn voorzorgen. In de jaren '30 hebben de overheden al eens het goud van de bevolking afgepakt, maar nu kunnen ze zonder problemen ook ons spaargeld afpakken. Vanaf nu zijn te tot alles in staat. Het volgende dat ze afpakken zal ons pensioen zijn, aldus Jim Rogers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Geheime operatie: Draghi verleende Frankrijk vergunning om geld te drukken

In Cyprus is nogal wat ophef ontstaan vanwege de laatste acties van Mario Draghi onder de ECB vlag. Terwijl de ECB de centrale bank van Cyprus van alle macht heeft ontdaan, gebeurd er in Frankrijk in het geniep het tegengestelde. Draghi heeft Frankrijk namelijk een licentie om onbeperkt geld te drukken verstrekt aldus deutsche-wirtschafts-nachrichten.de.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Amerikaanse leveranciers bieden geen goud en zilver meer aan

De vraag naar fysiek goud en zilver is sterk toegenomen door de prijsdaling van maandag en vrijdag. Zo sterk zelfs dat leveranciers het niet bij kunnen houden. AMARK en CNT - twee grote leveranciers in de Verenigde Staten - nemen op dit moment geen nieuwe bestellingen meer aan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Olie rond de Orinoco

Een eenvoudig quizvraagje: welk land heeft de grootste bewezen oliereserves ter wereld? Haha, ik had u liggen, dat was helemaal geen eenvoudige vraag. De eeuwige oliegigamacht Saudi-Arabië voert namelijk niet langer de lijst aan. De voorbije jaren schoot Venezuela als een komeet naar omhoog, van de zevende plaats tien jaar geleden tot helemaal bovenaan nu. Hoe komt dat? En waarom is dat eigenlijk belangrijk?

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Valt de wereldeconomie langzaamaan uit elkaar?

De vooruitzichten voor de wereldwijde economie ogen weinig positief. Dat is de conclusie van het boek 'The Great Deformation' van auteur David Stockman, destijds budgetdirecteur van voormalig Amerikaans president Ronald Reagan. Volgens Stockton moet rekening gehouden worden met een zware instorting van het economische systeem. Toch is de toekomst volgens de Amerikaanse financiële analist Michael Sivy minder negatief gekleurd dan algemeen wordt aangenomen. Alle belangrijke factoren wijzen er volgens de analist op dat er op termijn opnieuw op een belangrijke economische groei zal kunnen worden gerekend.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs