EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33326 tot 33330
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Société Générale: Goudprijs zakt naar $1.265

De Franse zakenbank SocGen verwacht dat de goudprijs verder weg zal zakken tot het steunpunt van $1.265 per troy ounce. Daarmee impliceert de bank dat er nog bijna 10% van de prijs af kan. Op korte termijn kan de koers even herstellen, maar daarna zal de prijs verder zakken tot het genoemde niveau.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Perth Mint verkoopt twee keer zoveel goud sinds prijsdaling

De Australische Perth Mint zegt twee keer zoveel volume aan goud te verkopen sinds de enorme prijsdaling van vrijdag en maandag. Het zoveelste signaal dat de goudmarkt twee gezichten kent. De prijs daalt, terwijl kopers alleen maar actiever worden...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Zal Amerika zijn financiële suprematie moeten afstaan?

Er is in de Verenigde Staten veel te doen over de too-big-to-fail banken. Deze banken zijn zo groot dat ze niet failliet kunnen gaan zonder heel het financieel systeem kapot te maken. Daardoor kunnen ze altijd op een overheidsinterventie rekenen. Maar daar wil de politiek iets aan doen. In 2010 werd de Dodd-Frank financial reform wet al ingevoerd, maar dat heeft nog niet veel veranderd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Graaiers hebben na spaargeld nu hun oog op pensioenpotten laten vallen

Let op: Uw pensioengeld is in gevaar Snoepen uit de pensioenpot Waar is het geld van de bailouts gebleven? Na de banken, nu de bedrijven

Let op: Uw pensioengeld is in gevaar Snoepen uit de pensioenpot Waar is het geld van de bailouts gebleven? Na de banken, nu de bedrijven

Cyprus is inmiddels de boeken in gegaan als zijnde de breuk tussen “spaargeld” en “veilig”, maar na deze week is naast uw spaargeld, ook uw pensioengeld een open doel geworden voor de graaiers van de overheid en nu zelfs ook bedrijven. Want wat is het geval? Ook hier is weer het zaadje in uw hoofd geplant als het gaat om de woorden “pensioen” en “veilig”. Het sociaal akkoord gaat de open deur zijn voor de politiek om de pensioenfondsen te verplichten om een helpende hand te bieden en samen weer uit de crisis te komen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Peter Schiff versus Doug Kass over goud

2 specialisten in de financiële wereld, Doug Kass en Peter Schiff, gingen met elkaar in een mondelinge clinch op CNBC over de crash van goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs