Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33331 tot 33335
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Valutaoorlog: Japan maakt eerste slachtoffer

De Japanse politiek om zoveel mogelijk geld te printen zodat de waarde van de Japanse Yen daalt, heeft al een eerste slachtoffer geëist.

publiceerde recent de traagste kwartaalgroei sinds de financiële crisis. Zuid-Korea heeft een grote exportmarkt, vooral van auto's. Deze export heeft te leiden onder de waardedaling van de Yen ten opzichte van de Won.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

De Triple A-treurnis

Het aantal staatsobligaties dat een Triple A (AAA-) status geniet is sinds het begin van de financiële crisis met 60% gedaald. Dat berekende de Financial Times.

AAA-landen vormen traditioneel de grondslag van het financiële systeem. De verwijdering van de VS, het VK en Frankrijk uit de ‘negen A’s-Club’ heeft de kaarten grondig geschud.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

‘Insider buying’ signaal van bodemvorming in edelmetaalaandelen – INK Research

INK Research, een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek naar zogenaamde ‘insider’ transacties, ziet het aankopen van aandelen door personen gelieerd aan bedrijven in de edelmetaalsector op meerjarige hoogten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

ECB waarschuwt Litouwen geen Russisch geld aan te nemen

De ECB heeft Litouwen gewaarschuwd geen Russisch geld aan te nemen uit Cyprus. We schreven eerder al dat de Londense filialen van de twee getroffen banken de ganse week open bleven en geen beperkingen op de afhalingen hadden geplaatst. Hierdoor is er al veel (Russisch) geld van vertrokken uit Cyprus.

Bron: beurz.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

10 landen waar u beter geen spaarrekening kunt aanhouden

Even buiten de logische landen als Noord Korea, Syrië, Libië, Zimbabwe gaan we kijken naar landen waar u mogelijk ooit serieus geld had willen stallen.

1. Uiteraard staat op dit moment met stip op nummer 1 het eiland Cyprus. Daar wil je geen rekening aanhouden want op dit moment worden de rekeningen geplunderd en zijn de banken gesloten.