Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 33336 tot 33340
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Cypriotische politici buigen zich over plan B

De Cypriotische regering strijdt op twee fronten om Cyprus van de financiële ondergang te redden. President Nicos Anastasiades praat op Cyprus verder met de oppositie en internationale instellingen over alternatieven voor het reddingsplan van de eurogroep. De Cypriotische minister van Financiën Michael Sarris probeerde in Moskou een financiële deal te sluiten met Rusland.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Vietnamese banken kunnen moeilijk aan fysiek goud komen

Vietnamese banken mogen vanaf juni geen goud meer uitlenen. Om het reeds uitgeleende goud terug te kunnen brengen naar de klanten van de bank moeten ze de markt op om de goudbaren bij elkaar te schrapen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Vraag naar goud zal in India hoe dan ook hoog blijven

We vonden drie bronnen die ons verzekerden dat de vraag naar goud in India hoog zal blijven ondanks de invoering van een importbelasting. Zowel ICICI Bank Ltd. (ICICIBC), Royal Bank of Scotland Plc als Quantum Asset Management Co. kwamen onafhankelijk van elkaar met een positief rapport over de Indische goudmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Jeffrey Gundlach: positief voor Japanse aandelen

Jeffrey Gundlach is uiterst positief voor Japanse aandelen. De Nikkei heeft in dollartermen al een stijging van 30 % achter de rug sinds november. Daar kan minstens nog eens 20 % bijkomen zegt Gundlach. Quantitative easing is goed voor aandelen. Diegene die een stijgende rente verwachten op de Japanse obligaties zijn verkeerd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

'Banken Cyprus moeten meebetalen'

De bankensector in Cyprus moet meebetalen aan de financiële reddingsoperatie voor het land. Dat benadrukte de Duitse bondskanselier Angela Merkel woensdag.

Merkel gaf aan dat ze het besluit van het Cypriotische parlement om het dit weekeinde afgesproken plan voor financiële steun te verwerpen ''betreurt'', maar ook accepteert.