EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33336 tot 33340 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Hoe oneerlijk het in de Verenigde Staten allemaal is…

Apple werd onlangs op het matje geroepen omdat ze op een legale manier de belastingen ontduiken in de Verenigde Staten. Maar Apple is geen alleen staand geval. Onderstaande grafiek laat de discrepantie zien tussen de historisch hoge bedrijfswinsten en de historisch lage bedrijfsbelasting in de Verenigde Staten, met dank aan The Economist.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Goud heeft goede dag

Bernankes uitspraken van gisteren waren zodanig vaag, dat handelaren aanvankelijk dachten dat hij zijn QE-programma zou voortzetten. Totdat ze de man lieten uitspreken, toen kwamen ze erachter dat hij het monetair verruimen gaat afbouwen. 

Dus knalde de goudprijs omlaag. Maar. We weten niet wanneer hij de duimschroeven gaat aandraaien. En dus gaat goud momenteel best weer lekker. See no evil, hear no evil. En iets met speculatie.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

De 21ste eeuw kan de eeuw van China worden

Of 2013 het jaar van China wordt valt moeilijk te zeggen. De Chinese economie bevindt zich in een transitiefase en moet de overstap maken van de focus op export naar de focus op consumptie. Die transitiefase kan wel een tijdje aanslepen en nogal wat pijn met zich meebrengen.

Chief Executive Lloyd Blankfein van Goldman Sachs Group is er daarom allesbehalve zeker van dat 2013 het jaar van China zal worden. De 21ste eeuw kan echter wel de eeuw van China worden want het land beschikt over een aantal troeven die het nog volop kan uitspelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Wakker worden met een goudprijs van $ 4.000? Het kan!

Bill Holter van Miles Franklin Ltd kan het altijd mooi formuleren, maar hij heeft het dikwijls bij het juiste eind. Is het mogelijk dat we gaan slapen met een goudprijs van $ 1.500 en terug wakker worden met een goudprijs van $ 4.000? Volgens hem is dit perfect mogelijk, en het proces is al in volle gang. Dit legt hij uit op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Zoek de Zeepbel: huizenprijzen op recordhoogte in de VS

Curious why in yesterday's FOMC minutes the following line "a few participants expressed concern that conditions in certain U.S. financial markets were becoming too buoyant" received special attention? Here is the reason: as the chart below shows, according to the census bureau, the average new home sale price just hit a new all time high, rising by a record 15.4% to a record $330,800. In a country in which real disposable consumer income is flat at best and in reality declining, it only makes sense that the average new home price just hit a level not seen since the prior credit-bubble fueled housing peak.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs