EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33341 tot 33345
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Steeds meer huurders in de knel door te hoge lasten

Vooral eenpersoonshuishoudens met een laag of middeninkomen zijn het grootste deel van hun inkomen kwijt aan woonlasten. Daar moet iets aan worden gedaan, vinden de SP en de Woonbond.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

'Tienduizenden bouwers vervangen door flexwerkers'

Tienduizenden bouwvakkers die werden ontslagen omdat er geen werk meer zou zijn, zagen dat flexwerkers hun werk overnamen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Nieuwe cyberaanval op DigiD

DigiD is woensdagavond weer getroffen door een cyberaanval. De dienst is daardoor niet of moeilijk bereikbaar. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken gemeld. Volgens het departement is er geen sprake van een inbraak en blijven de persoonlijke gegevens van gebruikers daarom geheim.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Fysieke goudkoorts-'paniek' bereikt Groot-Britmint

Following the entire "developing" world (where faith in paper money "backed" by $1 quadrillion in derivatives is at times questioned, and instead the people, for some inexplicable reason, fall back to hard currency equivalents) scrambling out to their local precious metal dealers to find "out of gold" signs virtually everywhere, yesterday it was the US Mint's turn to announce it had halted shipments of the popular one-tenth ounce gold American Eagle coin as it had run out, following a surge in demand (we expect this shortage will soon spread widely to traditional one-ounce denominations shortly).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Kamp: schaliegas levert 20 tot 30 miljard euro op

De winning van schaliegas kan op de lange termijn Nederland €20 tot 30 mrd opleveren. Op de kortere termijn moet gedacht worden aan enkele honderden miljoenen euro’s per jaar.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs