Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 33341 tot 33345
Bron: parool.nl
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Meer scholen in financiƫle problemen

Het aantal basis- en middelbare scholen dat kampt met grote financiƫle problemen, is opnieuw toegenomen. Uit de meest actuele cijfers blijkt dat 26 instellingen onder verscherpt financieel toezicht staan. Dat waren er half november vorig jaar nog 19 en twee maanden daarvoor 12.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Werkloosheidsgraad eurozone op recordniveau van 12 procent

De werkloosheidsgraad in de eurozone heeft een nieuw recordniveau van 12 procent bereikt. In februari steeg het aantal werklozen er met 33.000 tot iets meer dan 19 miljoen mensen, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Centrale bank van Cyprus staat in zijn hemd

De centrale bank van Cyprus heeft in februari een brief verstuurd naar de directeur van Laiki Bank, waarin gesteld wordt dat elke aantasting van spaartegoeden in strijd is met Cypriotische en Europese wetgeving. Een voorbeeldje 'nood breekt wet'...

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Nog steeds meer dan vijf miljoen werkzoekenden in Spanje

Het aantal werkzoekenden in Spanje is in maart met bijna 5.000 mensen afgenomen ten opzichte van een maand eerder, tot in totaal 5,04 miljoen. Dat blijkt uit cijfers die de Spaanse regering vandaag vrijgaf. In vergelijking met dezelfde maand vorig jaar noteert het aantal werkzoekenden in Spanje evenwel een stijging met 285.000 mensen.

Bron: baaz.nl
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Geen gehandicapte in dienst? Betalen!

Als het aan Klijnsma ligt moeten je als bedrijf met meer dan 25 werknemers in 2021 minstens vijf procent arbeidsgehandicapten in dienst nemen. Doe je dat niet, dan hangt er een boete van vijfduizend euro boven je hoofd voor elke werkplek waar een arbeidsgehandicapte had moeten zitten.