Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 33346 tot 33350
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor goud

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de goudprijs staat als een paal boven water, zeker in euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

OCMW-personeel in Zelzate legt het werk neer

In het Oost-Vlaamse Zelzate heeft het OCMW-personeel deze ochtend, zoals verwacht, het werk neergelegd. Aanleiding is het ontslag van 27 werknemers, waarover volgens de vakbonden niet meer onderhandeld kan worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Duizend vacatures voor ingenieurs raken niet ingevuld

Momenteel staan in ons land 5.000 vacatures voor ingenieurs open. Een vijfde daarvan raakt nooit ingevuld. Dat blijkt uit de Ingenieursbarometer die USG Innotiv Engineering naar aanleiding van de zesde Dag van de Ingenieur publiceerde.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

President wil Cyprus redden van financiële ondergang

President Nicos Anastasiades van Cyprus gaat vandaag opnieuw met de partijleiders praten over mogelijke alternatieven om het land van de financiële ondergang te redden. De banken en aandelenbeurs op het eiland blijven nog gesloten. Het parlement wees dinsdag het reddingsplan van de regering en de EU naar de prullenbak.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Geen genade voor kleine fraudeurs

Kleine fraudeurs zullen, net als zij die ernstige fiscale fraude pleegden, een forse boete moeten betalen op zwarte kapitalen die ze willen witten. Dat melden de Coreliokranten.