EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33346 tot 33350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

10 voorbeelden van een ontplooiende economische crash

Het is niet omdat de aandelenbeurzen op hoog niveau presteren, dat alles goed gaat in de wereld. In tegendeel. Europa hangt in de touwen en twee van de drie grootste economische landen zien hun economie verslechteren (China en Japan). Een bubbel is altijd het grootste vlak voor hij barst stelt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Kom in 2021 nog eens terug! Op naar een Japans decennium met zombiebanken en een geparalyseerde economie?

Europese banken blijven nog tot het einde van dit decennium ondergekapitaliseerd, wat ons continent rijp maakt voor een herhaling van het Japanscenario. Dat wil zeggen een verloren decennium met lage groei, zwakke consumptie en weinig investeringen omdat het financiële systeem niet functioneert. Het overkwam Japan in de jaren 1990 en het land heeft zich nooit van die klap hersteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Het einde van welvaartsstaat Nederland

VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra is in een opiniestuk in de NRC van 16 mei j.l én in het Verantwoordingsdebat in de Tweede Kamer vandaag, behoorlijk tekeer gegaan tegen de huidige verzorgingsstaat. De Nederlandse bevolking moet weer zelfredzaam worden. Dus weg met alle toeslagen voor huur, zorg en kinderopvang. De VVD wil in navolging van het CDA een vlaktaks waarbij de hypotheekrenteaftrek en alle toeslagen worden afgeschaft. Cadeautje voor de eigen VVD-achterban, want de hoge inkomens profiteren het meest van een lage vlaktaks. Gepensioneerden worden het zwaarst getroffen.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Ook David Tepper wordt steeds optimistischer voor beurs op Wall Street

Steeds meer waarnemers steken hun enthousiasme voor de beurs op Wall Street niet onder stoelen of banken. David Tepper, president en hedge fund manager bij Appaloosa Management, was al bullish op aandelen maar zijn enthousiasme kent nu geen grenzen meer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

S&P verlaagt rating bedrijf Warren Buffett

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Berkshire Hathaway, het investeringsbedrijf van de Amerikaanse multimiljardair Warren Buffett, met één stap verlaagd. Dat werd donderdag gemeld door S&P.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs