Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 33346 tot 33350
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

In Europa is niet iedereen gelijk

Er is een enorme divergentie tussen de werkloosheid in Duitsland en de rest van Europa. Dit zou voornamelijk komen door de divergentie in de handelsbalans tussen de Europese landen. Landen met een positieve handelsbalans profiteren van de euro, landen met een negatieve handelsbalans worden gefnuikt door de euro. Dit uit zich nog het beste in de werkloosheidscijfers zegt

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Economisch beeld eurozone blijft somber

Het economisch beeld van de eurolanden blijft dit jaar voorlopig onverminderd somber. De werkloosheid is in de eerste maanden van dit jaar opgelopen tot een recordniveau, terwijl de activiteit in de industrie verder is gekrompen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Jim Rogers: Neem je geld en maak dat je weg bent

Ook Jim Rogers is geschrokken van de oplossing in Cyprus. Volgens Rogers is er een precedent geschapen, ook al beweren ze bij hoog en bij laag dat de confiscatie van spaargeld in Cyprus een uniek geval is. "Denk aan die arme Cypriotische zielen die dachten dat spaargeld veilig was", zegt Roger, "ik neem ook mijn maatregelen" aldus

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Column Kees de Kort | Het gaat met Italië de verkeerde kant op

Als het nou goed zou gaan in Italië, dan zou je zeggen: dan maakt het allemaal niet zoveel uit. Dan regelt het zichzelf wel. Maar als je gewoon de cijfers van Italië volgt: daar gaat het allemaal de verkeerde kant op. Dat zijn allemaal indicaties: geen regering, geen toekomst, slechte cijfers. Dat maakt nerveus, en nervositeit wordt meestal vertaald in lagere koersen en hoge rente. Dat creëert dan weer extra problemen.In de Italiaanse politiek is op de een of andere manier op dit moment geen probleemoplossend vermogen. Dat is de belangrijkste oorzaak van een heleboel ellende.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Dit is de goedkoopste 3D printer ter wereld!

Bloomberg TV had een gesprek met Jon Buford, de maker van de goedkoopste 3D printer ter wereld.

Zijn printer is te koop voor amper 200 dollar. Inmiddels heeft Buford voor 500.000 dollar aan bestellingen, maar hij verwacht zo’n 5 miljoen dollar aan bestellingen te krijgen tegen 2015.