EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33346 tot 33350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Nijmegen moet 200 ambtenaren ontslaan

In de afgelopen jaren zijn al bijna 160 voltijdbanen verdwenen op het stadhuis. Er blijven ongeveer 1450 arbeidsplaatsen over. Dat blijkt uit een nota die de gemeente donderdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

De echte financiƫle crash zal niet die van het goud zijn

De voormalige Texaanse Republikein Ron Paul zorgt altijd voor interessante uitspraken. Ron Paul is bezorgd over de dollar, 'de dollar gaat op en neer' zegt Ron Paul op BusinessInsider.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Centrale banken voegen zich bij particuliere goudkervers

De goudprijs heeft zich goed hersteld na de crash van bijna 2 weken geleden. De goudprijs stijgt nu al 7 van de laatste 8 handelsdagen. De berichten over een stormloop naar fysiek goud door particuliere goudkevers over heel de wereld zijn niet meer bij te houden, maar ook de centrale banken doen hun duit in het zakje.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Centrale banken kochten in maart opnieuw goud

In maart hebben centrale banken opnieuw goud gekocht. Landen die goud aan hun reserves toevoegden waren: Rusland, Turkije, Kazachstan, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Griekenland, Tadzjikistan, Servië, Kirgizië en Mongolië. In februari kocht Zuid-Korea nog 20 ton goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Fysiek goud ontworstelt zich van papieren prijs

De koersval van de afgelopen dagen heeft een sluimerend probleem met grote snelheid aan de oppervlakte gebracht. De wereldgoudkoers zoals die al decennia lang wordt gebruikt, is vervuild geraakt door papieren contracten op goud. Nu de koersen zo hard zijn gedaald blijkt dat er maar weinig partijen bereid zijn afstand te doen van fysiek goud of zilver. Het effect is dat levertijden oplopen en de premies die bovenop de edelmetaalprijs komen voor fysieke levering sterk stijgen. Munthuizen schorten leveringen op of leveren alleen nog met sterk verhoogde premies, evenals de smelters die de wereld van goudbaren moeten voorzien.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs