Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 3336 tot 3340
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 januari 2017

Bitcoin de dieperik in

De bitcoin zit op een roetsjbaan. Na een aanhoudende wekenlange klim, heeft de digitale munt op een week tijd een derde van haar waarde verloren. De vrees voor een sterkere regulering van de munt in China jaagt volgens handelaars de beleggers weg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 13 januari 2017

Dit is waarom het verkeerd is om nu je Bitcoins te verkopen

Na de euforische start van het jaar, zit de klad erin bij de cryptomunt Bitcoin. Vorig jaar steeg de munt nog 120% en tijdens de eerste dagen van 2017 vloog het hek bijna letterlijk van de dam. Nu staat de grootste digitale munt ter wereld op een verlies van 15%. Toch is er geen reden tot paniek, zegt Brian Kelly.

In 2016 kende Bitcoin weinig volatiliteit. De koersbewegingen van de laatste dagen zijn voor velen misschien een verrassing, maar toch is dat vrij normaal voor deze jonge munt. Doorheen de geschiedenis ging Bitcoin door meerdere van deze periodes om daarna altijd weer te herstellen en hogere regionen op te zoeken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 januari 2017

Amazon wil 100.000 jobs creëren in VS

Internethandelaar Amazon is van plan om in de komende achttien maanden meer dan 100.000 nieuwe voltijdse jobs te creëren in de Verenigde Staten. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 13 januari 2017

Het simpele geheim van rijk worden met beleggen in 3 stappen

Eenvoud is de ultieme wijsheid, zei ene Steve Jobs ooit. Jobs paste het toe op de iPhone die zo complex is maar toch eenvoudig in gebruik. En deze regel is ook van toepassing bij beleggen. Te veel beleggers maken het zichzelf moeilijk terwijl eenvoud juist een simpel geheim is om veel geld te verdienen.

Ben je een beginner of een ervaren rot, eenvoud op de beursvloer is de beste wijsheid die jij je geld kan geven. Vergeet de complexe modellen waar veel beleggers achter schuilen. Wanneer je zelf je geld beheert, maak het dan zo eenvoudig mogelijk.

Het simpele geheim van eenvoudig beleggen in 3 stappen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Volgens deze self-made miljonair word je met deze regel gegarandeerd rijk

Volgens self-made miljonair en bestseller auteur David Bach van ‘The Automatic Millionaire’ komt rijk worden neer op 1 eenvoudige regel: jezelf betalen. Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom dat hij een extra eenvoudige regel toepast om te weten hoeveel je jezelf moet betalen. Deze regel kan iedereen toepassen.

David Bach raadt iedereen aan om jezelf een equivalent te betalen van 1 werkuur per dag. Je moet dus 1 uur per dag voor jezelf werken. Wanneer je niet voor jezelf kan werken, werk je te veel voor anderen. M.a.w. dan maak je iemand anders rijk en niet jezelf.