EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3336 tot 3340
Geplaatst op: donderdag 23 maart 2017

Opec-deal in gevaar

De olieprijzen geven weer wat terrein prijs deze maand. De Amerikaanse olievoorraden veren de laatste weken op waardoor de inspanningen van de Opec ietwat worden teniet gedaan…

Eind 2016 kwamen de Opec-landen dan toch overeen de productie van olie te beperken. Eerst draaiden enkele gesprekken immers op niets uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

5 nieuwe tips kunnen jouw financieel leven voorgoed veranderen

Meer verdienen + minder uitgeven = rijk worden. Het is een simpele formule en toch hebben veel mensen het er moeilijk mee. Rijk worden is geen kwestie van niet willen of niet kunnen, het is een kwestie van de juiste levensstijl hanteren. Je moet je oude levensstijl achter je laten en concentreren op een nieuwe levensstijl die jou rijk kan maken.

Iedereen kan zijn levensstijl aanpassen. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan en het zal ook niet gemakkelijk zijn. Maar wie deze 5 gewoontes in zijn leven toepast, heeft een grote kans om rijk te worden volgens Deed Patel, auteur van 11 principes naar succes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Geïnfecteerde bankautomaten spuwen geld uit

Hoe meer elektronische apparaten we gebruiken, hoe meer we het risico lopen om gehackt te worden. Hackers hebben nu ook een bijzonder vervelende malware kunnen installeren op bankautomaten.

Vervelend voor banken althans. De malware steelt geen geld van klanten, maar doet de automaat geld uitspuwen voor iedereen die een bepaalde code ingeeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Het is zover: eerste bank die nul procent rente geeft

Triodos is de eerste bank die haar spaarrente verlaagt naar nul procent. Kenners stellen dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer ook de andere, grotere banken hun intrest naar nul brengen. De financiële waanzin gaat gewoon verder en wordt steeds erger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Erdogan: “Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen”

“Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen indien er geen verandering in hun gedrag komt.”

Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag gezegd tijdens een speech in de Turkse hoofdstad Ankara.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs