EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33351 tot 33355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Fed injecteert $ 1.000 miljard in buitenlandse banken

We schreven in maart al dat de Federal Reserve $100 miljard injecteerde in buitenlandse banken op een week tijd. Uit het recentste rapport van de Fed blijkt nu dat het totaal geparkeerd geld bij Amerikaanse filialen van buitenlandse banken is opgelopen tot meer dan $ 1.000 miljard of $ 1 biljoen. Dit kan op termijn leiden tot een politieke rel denkt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Waarom deze grote investeerder in goud de handdoek in de ring gooide…

Met het goud blijft het moeilijk kersen eten. Op korte termijn is er weinig eer te behalen met het edelmetaal, op langere termijn liggen de zaken duidelijk helemaal anders. Maar wat is de nu eigenlijke reden waarom de goudprijs medio april plots is gaan verzwakken?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Staking bij bouwbedrijf Vanbo in Beveren-Leie

Bij bouwbedrijf Vanbo in Beveren-Leie, nabij Waregem, hebben de werknemers het werk neergelegd. Ook bij zusterondernemingen Vanbo Solar en Isowim wordt niet gewerkt. De reden van de staking is het laattijdig betalen van de lonen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Beurs van Tokio tuimelt 7,32 procent naar beneden

De beurs van Tokio is vandaag sterk gedaald. De Nikkei eindigde met een verlies van 7,32 procent. De voorbije 6 maanden was de Japanse beurs 80 procent gestegen, wat een oververhitting zou kunnen veroorzaakt hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Chinese industriële productie krimpt

De industriële productie in China is in mei onverwacht gekrompen. Dat bleek donderdag uit de inkoopmanagersindex van zakenbank HSBC en onderzoeksbureau Markit. Het is voor het eerst in7 maanden tijd dat de productie krimpt.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs