Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 33351 tot 33355
Bron: bnr.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Dijsselbloem: Cyprus moet kleine spaarder sparen

President Nicos Anastasiades heeft maandagavond overleg gevoerd met de Duitse bondskanselier Angela Merkel en Europees commissaris Olli Rehn (Monetaire Zaken). Hij heeft hen verzekerd dat hij achter de gemaakte afspraken staat, maar zei ook dat mogelijk "wat extra hulp van de EU-partners'' nodig is, zegt een woordvoerder.

Het 56-koppige parlement komt dinsdag om 17.00 uur bijeen. Het zou eigenlijk maandag al stemmen over het steunpakket en de voorwaarden die daaraan worden gesteld, maar toen werd de beslissing uitgesteld. Geen enkele partij heeft een meerderheid in de volksvertegenwoordiging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Cyprus: Het grootste pokerspel in de wereld!

De commentaren op de heffing die de Cypriotische bezitters van deposito’s heeft de gemoederen hoog doen oplaaien. De commentaren spreken voor zich: het grootste pokerspel in de wereld, de Cypriotische president is knettergek en ga zo maar door.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Cyprus: 'Niemand steelt geld van de Russische maffia en komt daarmee weg'

'Cyprus heeft mensen boos gemaakt die je best niet boos maakt. Een aantal mensen zal daarvoor boeten; een aandal mensen zal dit met zijn leven bekopen.' Dat zegt Dennis Gartman, de uitgever van de financiële nieuwsbrief ‘The Gartman Letter’.

De beslissing van Cyprus om spaartegoeden boven de 100.000 euro eenmalig met 10%, maar waarschijnlijk meer, te belasten, treft voornamelijk rijke Russen. Het Cypriotische bankensysteem wordt sinds begin jaren ’90 voornamelijk gevoed met Russisch geld van legale, maar voornamelijk criminele oorsprong.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Bankentopman:

Cyprus mag spaartaks wel vrij aanpassen als de opbrengst maar dezelfde blijft © epa.

Demonstranten met een bord 'Cyprus is niet te koop', maandag bij het presidentieel paleis in de Cypriotische hoofdstad Nicosia.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Inschrijven seminar “Spaarcenten & Pensioen: euro’s…, goud…, of… ?”

Zoals vorige week al aangekondigd en met enige vertraging dan nu toch de gegevens hoe u in kunt schrijven voor het seminar op 13 april.

Op 13 april 2013 houden we dit seminar op de locatie MeetingDistrict te Nieuwegein. Start seminar om 13.00 uur tot circa 17.00 uur. Als sprekers hebben we Toine Manders, Frank Karsten, Robert de Waard en Willem Middelkoop. De sprekers zullen elk circa 20 minuten een onderwerp bespreken en bij elke spreker heeft u daarna circa 10 minuten de mogelijkheid vragen te stellen en reacties te geven.