EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33351 tot 33355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Inflatie is niet het probleem, maar wel fiscale patstelling

Dallas Federal Reserve Bank President Richard Fisher zegt op Reuters dat inflatie momenteel helemaal geen bedreiging is voor de economie, maar wel de fiscale patstelling van de regering. Het monetaire beleid van de Fed heeft nog niet gebracht wat ervan verwacht werd, maar dit komt voornamelijk door de besluiteloosheid tussen de Democraten en Republikeinen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Nikkei in de lift na daling yen

De beurs in Tokio zat vrijdag flink in de lift. Een verdere verzwakking van de Japanse yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar zorgde voor een optimistisch stemming onder beleggers. De Nikkei sloot 2,9 procent in de plus op 14.607,54 punten. De Japanse beurs won deze week 6,7 procent.

De Amerikaanse dollar was vrijdag voor het eerst in 4 jaar tijd meer dan 100 yen waard. Dit zorgde vooral voor stevige koerswinsten onder de Japanse exportbedrijven, die hun concurrentiepositie en winstgevendheid zien verbeteren door de goedkopere Japanse munt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

De rijkste personen ter wereld kennen deze succesvolle strategie

De meeste beleggers lezen en zoeken in de media naar de verkeerde zaken. Ze zijn op zoek naar tips en aanleidingen die je als belegger in een klap rijk kunnen maken. Helaas zijn deze tips uiterst zeldzaam, het is als de lotto winnen; het gebeurt, maar het is maar voor weinigen weggelegd. Je kunt beter beleggen in globale dominante bedrijven, de rijkste personen ter wereld kennen deze succesvolle strategie al lange tijd (zoals Warren Bufett).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

3 essentiële feiten over goud

Op advfn leggen ze 3 essentiële feiten uit over goud die belangrijk zijn voor iedere belegger. Ben je nu voor of tegen goud, deze feiten moet iedereen in overweging nemen. Je mag nooit verliefd worden op een bepaalde activa in je portefeuille, dit geldt ook voor goud. Maar goud wordt meestal niet goed begrepen zeggen ze op advfn, daarom deze 3 feiten over goud:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Uw nieuwbouwwoning staat er over 500 jaar nog

Ik wilde een originele blogpost schrijven over iets wat pas in een flits tot me doordrong : er worden elk jaar maar 14,000 woningen gesloopt, terwijl er nu 7.4 miljoen woningen staan. Dus snel wat gegoogled over dit onderwerp en helaas: Toen Prof. André Thomsen van de TU Delft met emeritaat ging in 2006 hield hij zijn afscheidsrede precies over dit onderwerp. Er rest mij dus niet heel veel meer dan een kleine update plus wat onwetenschappelijk gefilosofeer van een DHZ-blogger over wat het zou kunnen betekenen….. Als je elk jaar 14.000 woningen vervangt op een bestand van 7.4 miljoen woningen dan is de noodzakelijke levensduur van de gemiddelde woning dus …. tromgeroffel …. 528 jaar (bij de sloopvolumes in 2006 was dat nog 400 jaar).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs