Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 33351 tot 33355
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Miljoenenboete Philips in VS om Pools omkoopschandaal

Philips betaalt in de Verenigde Staten een boete van 4,5 miljoen euro aan beurswaakhond SEC wegens een omkoopschandaal in Polen. Dat heeft een woordvoerder van het elektronicaconcern bevestigd na een bericht in zakenkrant The Wall Street Journal.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Ruimtetechniek verhoogt rendement zonnepanelen met 25%

Door ruimtetechnologie toe te passen slaagt het Zweedse bedrijf Sol Voltaics erin het rendement van zonnepanelen met 25 procent te verhogen.

Ze komen met containers tegelijk uit China: goedkope zonnepanelen die de prijzen flink naar beneden drukken. Dat is goed nieuws voor de consument, maar minder voor producenten die hun marges zien verdampen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Steeds meer Amerikaanse staten aanvaarden goud als een alternatieve munt

Blijkbaar heeft het vertrouwen van de Amerikanen in hun eigen centrale bank een serieuze deuk gekregen. De figuur van Ben Bernanke boezemt niet iedereen evenveel vertrouwen in, veel inwoners van de US dreigen ook het geloof in de Dollar kwijt te raken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

OESO verwacht diepe bankencrisis in Sloveniƫ

Sloveniƫ krijgt te maken met een diepe crisis in zijn bankensector als het land niet snel ingrijpt. Die waarschuwing gaf de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) tijdens een bezoek aan de hoofdstad van het land.

Bron: webwereld.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Mobiel bankieren bij ING opnieuw verstoord

Het mobiele internetbankieren van ING heeft weer een storing. Veel klanten kunnen niet inloggen.

Het mobiele internetbankieren van ING heeft opnieuw te kampen met een storing. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Webwereld heeft ING om opheldering gevraagd en de bank heeft gezegd daarop terug te komen. Ondertussen neemt het aantal klachten op sociale media als Twitter snel toe.