EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33356 tot 33360
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Peter Schiff versus Doug Kass over goud

2 specialisten in de financiële wereld, Doug Kass en Peter Schiff, gingen met elkaar in een mondelinge clinch op CNBC over de crash van goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Toyota overschrijdt kaap van miljoen hybride wagens

De Japanse autoconstructeur Toyota heeft vorig jaar een recordaantal van 1,22 miljoen hybride wagens verkocht. Het recordaantal werd gehaald dankzij het wereldwijde succes van zijn model Prius en van dat van zijn nieuwe Aqua in Japan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Snelste toename aantal faillissementen in Vlaanderen

Tijdens de maand maart zijn in België 1.065 ondernemingen failliet gegaan. Dat betekent een stijging met 19,1 procent tegenover de maand voordien. Tegenover de maand januari is er nagenoeg sprake van een status-quo. Dat blijkt uit cijfers van de Federale Overheidsdienst Economie. Er wordt aan toegevoegd dat het aantal faillissementen de voorbije zes maand met 11,4 procent is gestegen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Daarbij werd in de industrie een stijging met 20,8 procent opgetekend, gevolgd door de bouwsector (17 procent), handel (12,2 procent), transport en andere diensten (9,8 procent) en de horeca (2,3 procent). In Vlaanderen werd een toename geregistreerd van 13,2 procent, tegenover 12,8 procent in Wallonië en 6 procent in Brussel. Er wordt nog opgemerkt dat tijdens de maand februari van dit jaar door faillissementen 2.329 banen zijn verdwenen. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Dit is de reden waarom de zilverprijs terug zal stijgen

De huidige crash in goud en zilver zet 2 kampen recht tegenover elkaar: diegene die geloven dat de bubbel gebarsten is en diegene die geloven dat dit een enorme opportuniteit is. Voor de 2e groep zal dit als muziek in de oren klinken: bijna ALLE groothandelaars van fysiek goud en zilver in Amerika zijn VOLLEDIG uitverkocht in zilver zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Waarschuwt instorting goudprijs ons voor deflatie?

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, onder andere vanwege de onzekerheid die het gevolg is van de bomaanslagen gisterenavond in Boston.

Lees verder op freedombytes.info

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs