Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 33361 tot 33365
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Vertrouwen van consument krijgt ferme deuk

Het vertrouwen van de Belgische consumenten is in maart sterk teruggevallen, na een flink herstel in februari. "Een aantal ongunstige ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en financieel vlak lijken het vertrouwen van de Belgische consument deze maand terug zwaar te hebben aangetast", zegt de Nationale Bank (NBB).

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

'Parlement Cyprus niet akkoord'

Een meerderheid van het parlement van Cyprus is tegenstander van de plannen van de regering en geldschieters om de bankensector te redden.

De Cypriotische president Nicos Anastasiades spreekt daarom woensdag met partijleiders. Hij wil het hebben over "alternatieven om de situatie aan te pakken die na de parlementszitting van dinsdag ontstaat."

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Woningmarkt op de terugweg volgens IMF

Partners Contact Privacy Home Koopwoningen nieuws IMF - Nederlandse woningmarkt op de goede weg

Toch fijn dat een delegatie van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) even de moeite nam om een kijkje te nemen naar de treurige staat van onze woningmarkt. Want voordat de Hoge Meneren van het IMF weer vertrokken, liet groepsleider Subir Lall weten dat het vast wel goed komt met onze kreupele huizenmarkt. En daar zijn we blij om.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Gaat Gazprom Cyprus uit de nood helpen?

Volgens zakensite Quartz heeft Gazprom aangeboden om Cyprus uit de nood te helpen in ruil voor de rechten op de gasvoorraden van Cyprus. Gazprom is volledig in handen van de Russische overheid. Is dit de manier waarmee de Russen een tegenzet voorbereiden?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

JP Morgan wint rechtszaak over manipulatie zilverprijs

JP Morgan heeft de rechtszaak gewonnen die een groep beleggers had aangespannen tegen de bank. De beleggers verdenken JP Morgan van prijsmanipulatie, door de markt op gezette tijden te overspoelen met zilvercontracten. De aanklagers konden volgens de rechter onvoldoende duidelijk maken dat JP Morgan de zilverprijs structureel laag houdt.