EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33381 tot 33385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Ecuador wil regenwoud verkopen aan China

Ecuador is voornemens 3 miljoen van het totaal van 8.1 miljoen hectare regenwoud dat het land rijk is, te veilen aan voornamelijk Chinese olie- en gasmaatschappijen. 

Lees verder op piepvandaag.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Einde aan bankgeheim binnen de Europese Unie

door Lex Boon Economie Lees meer over: bankgeheim belastingdienst Europa Europeanen Liechtenstein Luxemburg spaargeld Op een Europese top in Brussel is een akkoord bereikt over automatische uitwisseling over alle bankgegevens van alle Europeanen, in welk EU-land ook. Luxemburg en Oostenrijk blokkeerden dit lange tijd, om het bankgeheim in stand te houden, maar hebben vanavond toegestemd.

Hiermee wordt het voor EU-burgers onmogelijk om hun spaargeld in andere landen binnen de Unie te stallen buiten het oog van de eigen belastingdienst. Oostenrijk en Luxemburg lagen lange tijd dwars omdat ze eisten dat ook niet-EU-land Zwitserland eerst zijn bankgeheim zou opheffen.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Bernanke zet goud op verkeerde been

De voorzitter van de Fed, Ben Bernanke, zette de goudmarkt vandaag een stevige hak. De voorbereide tekst van de hoorzitting voor het Amerikaanse congres liet er weinig twijfel over bestaan: het is nog veel te vroeg om het opkoopprogramma voor Amerikaanse staatsobligaties (QE) te stoppen.

Goud schoot omhoog tot boven 1410 dollar per ounce op de publicatie van de tekst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

‘Fors lagere opening AEX’

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk fors lager. De vrees dat de Fed QE gaat afbouwen en een onverwachte krimp van de industriële productie in China drukken de stemming.

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk fors lager. De vrees dat de Fed QE gaat afbouwen en een onverwachte krimp van de industriële productie in China drukken de stemming.

,,De AEX begint 3 tot 5 punten lager in reactie op de mogelijke terugschaling van het omvangrijke Amerikaanse steunprogramma. Het moest een keer gebeuren en we maken ons op voor een zeer negatieve dag. De markt zal de macrocijfers nu nog verder gaan ontleden en negatief reageren op goede cijfers, aangezien die de kans vergroten dat de stimuleringsmaatregelen worden ingetrokken”, aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

De beurzen in het Verre Oosten lieten donderdag flinke verliezen zien. In Tokio stond de Nikkei kort voor de slotbel ruim 5 procent in de min. Uit cijfers van de Britse bank HSBC en onderzoeksbureau Markit bleek dat de Chinese industriële productie in mei voor het eerst in 7 maanden tijd is gekrompen. Economen zien in de data een signaal dat de economische groei in China kracht verliest.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Nikkei hard onderuit

De beurs in Tokio is donderdag flink lager gesloten. De vrees dat de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve (Fed), het stimuleringsprogramma gaat afbouwen en een onverwachte krimp van de industriële productie in China zorgen voor een verkoopgolf. De Nikkei eindigde met een verlies van 7,3 procent op 14.483,98 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs