Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 33381 tot 33385
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Cypriotische jongeren op straat tegen chaos en Angela Merkel

Duizenden jongeren protesteren vandaag in de Cypriotische hoofdstad Nicosia tegen de financiële chaos in hun land. Ook Duits bondskanselier Angela Merkel is de gebeten hond, meldt Radio 1.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Ongeloofelijk wat 3D-printers allemaal kunnen doen

3D-printers winnen aan belang, zowel voor bedrijven als voor de consumenten. Toch is het voor velen nog een ver van mijn bed show en weet niemand echt tot wat 3D-printers in staat zijn. Je kunt het eigenlijk zo gek nog niet bedenken of een 3D-printer kan het uitvoeren, dit varieert van gadgets tot kleren en er is zelfs al een 3D-printer die een heel huis kan printen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Flaters rond Cyprus stapelen zich op

Het zoeken naar een oplossing voor de Cyprus is niet zonder slag of stoot verlopen, blijkbaar wisten de betrokkenen op een bepaald moment zelf niet meer goed uit welk hout ze nog pijlen moest maken. Dat verklaart waarom ze de flaters zijn beginnen op te stapelen.

De eerste flater werd geslagen door de Cypriotische minister van Financiën Michael Sarris, die vorige week nog met veel poeha verklaarde dat er van een aanslag op het spaargeld geen sprake zou zijn. Binnen de kortste keren moest Sarris echter zijn jas keren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Geld bij de grote banken is nu ook niet meer veilig

Volgens Jim Sinclair is QE alive and kicking. De redding van Cyprus is een goede zaak voor de euro, maar het heeft de wereld geen dienst bewezen. De regeling omtrent de redding is ook nog onzeker. Er is afgesproken hoe ze Cyprus gaan redden, maar er is niet bepaald hoe ze daar gaan geraken. Ook blijkt uit de afgelopen week dat een dreiging om de euro te verlaten toch voldoende blijkt te zijn om de anderen over de streep te trekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Geldhoeveelheid versnelt naar parabolische toestanden

True Money Supply (TMS), de hoeveelheid geld in de economie dat beschikbaar is voor direct gebruik, plus de 

excess reserves, reserves die een bank aanhoudt boven de vooropgestelde reserve door de centrale bank, is de geldhoeveelheid die volgens de Austrians kan worden onttrokken zonder voorafgaande kennisgeving.