EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33391 tot 33395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Vijf redenen om het fiscaal voordeel op het spaarboekje af te schaffen

De Standaard pakt uit met 5 goede redenen waarom we in België het fiscaal voordeel op het spaarboekje beter zouden afschaffen. Het voorstel lijkt al dood en begraven nog voor er deftig over nagedacht is, maar misschien was het idee van Koens Geens toch niet zo absurd? De overheid straft zichzelf nodeloos door het fiscaal gunstregime vol te houden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deze aandelen doen het beter dan de S&P 500 én zijn goedkoper

We lezen steeds maar weer hoe de Amerikaanse aandelen het zo schitterend doen, ze boeken record na record en The Sky is the limit. Maar in alle stilte hebben de grote Europese aandelen het beter gedaan dan de S&P 500 én zijn ze op de koop toe ook nog eens goedkoper. Een beter moment om in te stappen is moeilijk denkbaar aldus de Daily Trade Alert...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Chinese beurs heeft 2de adem gevonden

Vorige week was opnieuw een goede week voor de Chinese beurs, de Shanghai Composite Index (SHCOMP) steeg met 1.7 percent. Het was al de 2de week op rij dat de Shanghai Composite Index in de plus eindigde, wat zou kunnen wijzen op een omslag in het sentiment.

Wei Wei, analyst bij West China Securities Co. in Shanghai, verwacht dat de toekomstige cijfers over de Chinese economie een verbetering te zien zullen geven en dat geeft de investeerders weer wat meer moed. In de komende dagen worden nog heel wat data verwacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verlagen verwachting goudprijs

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting goudprijs

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting goudprijs

Deutsche Bank heeft afgelopen vrijdag haar verwachting van de goudprijs voor 2013, 2014 en 2015 naar beneden bijgesteld. De aanleiding daarvoor is de grote prijsdaling van goud van een maand geleden. Het koersdoel voor dit jaar werd met 6% naar beneden bijgeschaafd, van $1.637 naar $1.533 per troy ounce. De verwachting van de goudprijs voor 2014 werd door de Deutsche Bank met 175 verlaagd naar $1.500. In 2015 voorziet de bank een prijs van $1.450, een kwart lager dan het vorige koersdoel.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verwachten lagere goudprijs

Deutsche Bank en BNP Paribas hebben hun verwachting voor de goudprijs naar beneden bijgesteld. De aanleiding was de prijsdaling van een maand geleden, toen een troy ounce goud in twee dagen tijd $200 goedkoper werd. Deutsche Bank rekent op een prijs van $1.450 per troy ounce in 2015. BNP verwacht dit jaar nog een gemiddelde prijs van $1.580, veel hoger dan de huidige koers.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs