EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33391 tot 33395
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Europees Parlement stemt in met bonusbeperking bankiers

De bonussen van bankiers mogen maximaal een jaarsalaris bedragen. Dat heeft het Europees Parlement in Straatsburg dinsdag besloten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Koopgolf voor goud vanuit India!

De grootste prijsdaling voor het goud in 3 decennia is goed nieuws voor Indische bruidsparen die dit jaar willen trouwen. Met name de bruid wordt naar aanleiding van haar trouwfeest met goud overladen. Al getrouwde huisvrouwen kunnen in de periode van de feestdagen eveneens op nieuwe juwelen rekenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Fransen heffen belasting op regenwater

Paris in the Rain

Paris in the Rain

De Franse stad Douai gaat zijn inwoners belasten op regenwater. Verwacht wordt dat andere steden snel zullen volgen. De stad voert hiemee gewoon een wet uit die in juli 2011 werd goedgekeurd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Column Kees de Kort | Mario was erg diplomatiek

De Kort ziet er geen enkele hervormingen in. "Nee, natuurlijk niet. In het regeerakkoord zijn allerlei aanzetten gegeven om hervormingen in gang te zetten, maar het sociaal akkoord heeft al die aanzetten weer teruggedraaid", zegt hij tegen Paul van Liempt."De Nederlandse parlementariërs moeten het wel erg

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Het hoge woord bij Bill Gross is er uit: ‘Ik koop nu nog steeds goud’

In de Barron’s Roundtable in januari was Bill Gross, de bekende obligatiebelegger, positief voor het goud. Bij dit rondetafelgesprek wordt elk jaar aan enkele bekende Amerikaanse beleggers naar hun voorspellingen voor het komende jaar gepolst.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs