Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 3341 tot 3345
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Trump laat defensie-industrie weten dat hij niet Obama is

Donald Trump gaat de uitgaven van de Amerikaanse defensie goed in het oog houden. Dat blijkt uit de signalen die hij sinds zijn overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen begin november aan een aantal grote Amerikaanse defensie-bedrijven heeft gestuurd.

Trump heeft daarin duidelijk laten blijken dat de ontwikkelingskosten van zowel het nieuwe presidentiële vliegtuig als het nieuwe gevechtsvliegtuig veel te hoog zijn opgelopen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

China ziet het rooskleurig(er) in

De Amerikanen hebben een groot, beige boek opgesteld over de Chinese economie, weet BNR-macro-econoom Kees de Kort, met daarin uitgebreid onderzoek over hoe die economie er precies voor staat. De Chinezen zelf pakken het wat anders aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

13 dingen die je NOOIT mag doen met je geld

Heb je wel eens het gevoel van ‘Sh**, dat had ik beter niet gedaan met mijn geld’. Een van de grootste oorzaken waarom veel mensen steeds zonder geld zitten, is omdat ze geld uitgeven aan spullen die ze niet nodig hebben. Je kan dan ook beter geld uitgeven aan ervaringen dan aan spullen. Er zijn duizenden dingen die je kan doen met je geld, er zijn honderden dingen die je beter niet doet met je geld.

Maar er zijn ook 10 dingen die je echt NOOIT mag doen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Rusland opent pijpleiding naar de Krim

Rusland heeft deze week een nieuwe pijpleiding geopend die de Krim rechtstreeks van aardgas zal voorzien. De nieuwe pijpleiding verzekert niet alleen een stabiele aanvoer van aardgas voor huishoudens en bedrijven op het schiereiland, ook zal deze aardgas leveren aan twee energiecentrales die in 2018 gebouwd zullen worden. Zodra deze energiecentrales gereed zijn wordt de Krim ook voor haar stroomvoorziening geheel onafhankelijk van Oekraïne.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Faillissementen wereldwijd sterk toegenomen in 2016

Het aantal faillissementen is dit jaar in een alarmerend tempo gestegen, zo blijkt uit de volgende grafiek die beursanalist Corné van Zeijl op twitter plaatste. Vergeleken met de periode van 2011 tot en met 2014 gingen er dit jaar wereldwijd twee tot drie keer zoveel bedrijven over de kop, vooral in de Amerikaanse grondstoffensector en in de opkomende markten.