EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3341 tot 3345
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Gazprom: Europa blijft belangrijkste afzetmarkt

Europa is en blijft de belangrijkste afzetmarkt voor Russisch aardgas, zo concludeerde Alexander Medvedev van Gazprom tijdens een bijeenkomst voor investeerders in Singapore. Volgens hem zijn er meer dan genoeg gasvoorraden in Siberië om Europa voor een lange tijd van schoon en goedkoop aardgas te voorzien.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

11 avondactiviteiten van self-made miljonairs

Werken, slapen, werken, slapen, … het is een ritme dat niemand lang kan volhouden. Succes hangt niet af van hoe lang je werkt, maar vooral hoe efficiënt je werkt. Veel self-made miljonairs zorgen dan ook voor voldoende ontspanning ’s avonds zodat ze ’s anderendaags weer optimaal kunnen presteren.

Hoe je gaat slapen bepaalt een groot deel van hoe je slaapt. Succesvolle mensen beseffen dat hun succes begint én eindigt met een goede mentale en fysieke gezondheid. De routine voor het slapen zijn dan ook sleutelelementen voor succesvolle mensen. Wat doen succesvolle mensen voor ze gaan slapen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

10 dingen die jongeren niet begrijpen

Wanneer je nog jong bent, denk je dat je alles beter weet. Wanneer je 30 wordt, besef je pas hoe naïef je was. Wanneer je 40 wordt, besef je opnieuw dat je eigenlijk nog niets wist op je 30e. Ervaring wordt zwaar onderschat. Jongeren maken dan ook veel fouten die ze achteraf pas beseffen.

Dit zijn 10 dingen waar jongeren niet goed beseffen dat ze verkeerd zitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Benink: Italie en Griekenland hadden nooit bij de euro gemogen

Italië en Griekenland hadden nooit toegelaten mogen worden tot de eurozone, zo concludeert hoogleraar Banking en Finance Harald Benink. In een gesprek met Paul van Liempt bij Café Weltschmerz zegt hij dat er een groot politiek verlangen was om veel landen bij de muntunie te betrekken, veel meer dan je op basis van economische theorieën zou kunnen verantwoorden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy -> Week 9 2017

Afgelopen week werd de doorbraak van het 200 d. MA aan een test onderworpen en die test lijkt te zijn geslaagd. Op donderdag en vervolgens vrijdag kon wat afstand genomen worden van het belangrijke MA zodat het begin van deze week (maandag) interessant zou worden voor het vervolg.

Begin vorige week zagen we dat de beren alles in het werk probeerden te stellen om de koers terug te dringen beneden het MA. Op de dinsdag (maandag was presidentsday) werd de aanval geopend en werd de zilverkoers beneden het MA gedrukt zodat de strijd om het MA los kon barsten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs