Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 33401 tot 33405
Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Nederlanders verzwijgen contant geld bij belastingaangifte

Maar liefst 85 procent van de mensen geeft bij zijn belastingaangifte geen contant geld aan, terwijl dit wel verplicht is. Dat blijkt uit bijna 9000 reacties op een stelling van OverGeld.nl.

Opmerkelijk is dat dit niet komt door onwetendheid. Bijna de helft van de reageerders (44 procent) stelt dat het geen contant geld aangeeft omdat het toch niet te controleren is voor de Belastingdienst. Dat men op geld in de oude sok geen rente krijgt is voor eenvijfde van de mensen een reden om het geld niet aan te geven bij zijn aangifte.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Veel kritiek op Dijsselbloem na uitspraken over Cyprus

Eurogroepvoorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem ontkent dat hij het woord blauwdruk (template in het Engels) heeft gebruikt in interviews met persbureau Reuters en de Financial Times. 

Hij zei maandagavond bij Pauw en Witteman dat hij het woord 'template' niet eens kende.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Minister voorspelt in Cyprus zware recessie en hoge werkloosheid

De Cypriotische minister van Arbeid, Harris Georgiades, voorspelt dat zijn land een zware recessie zal doormaken en een forse toename van de werkloosheid zal kennen door de maatregelen voorzien in het reddingsplan voor het eiland. Dat geeft hij aan in een interview met de Duitse krant Bild.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Kritiek op Dijsselbloem na verkeerde uitspraak

Op het internet barstte maandagavond een storm van kritiek los op de handelswijze van de Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem.

Aanleiding voor de verklaring is de commotie die was ontstaan door een interview dat Dijsselbloem maandag had gegeven aan persbureau Reuters en aan de Financial Times.

Bron: chron.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

In Houston TX armoede is misdaad: boete voor het zoeken naar eten in een afvalbak

James Kelly was hungry and looking for something to eat. He tried to find it in a trash bin near Houston City Hall.

For that, the man, who said he spent about nine years in the Navy but fell on hard times, was ticketed by a Houston police officer.