EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33406 tot 33410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

'Germanofobie: Duitsland wil industrieën van zijn partners vernietigen'

De Franse historicus Emmanuel Todd heeft op de Franse televisie (France 2: L’Allemagne, ennemi publique no.1?) gesteld dat Duitsland ‘haar eigen geschiedenis niet ontsnappen zal’ en dat Duitsland de eurozone wil gebruiken 'om concurrentiëler te worden en de industrieën van haar partners te vernietigen'. Todd voorspelde begin 2011 ook al dat de euro dat jaareinde niet zou halen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

De financiële wereld samengevat in een sprookje met 2 koeien

Visual.ly heeft een schitterend sprookje geschreven over 2 koeien. Wat zou er met die 2 koeien gebeuren over heel de wereld, van socialisme tot communisme en van China over Iran tot in de Verenigde Staten. Visual.ly legt perfect de verschillen uit in de wereld en slaat de nagel op de kop, grappig maar oh zo juist!!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Problemen met nieuw 5-eurobiljet

De invoering van het nieuwe 5-eurobiljet veroorzaakt problemen bij de kassa van winkels en bij parkeergarages. De acceptatie van het vijfje verloopt niet vlekkeloos, erkent De Nederlandsche Bank (DNB).

DNB heeft detaillisten en leveranciers van betaalsystemen en controleapparatuur opgeroepen hun software aan te passen. In sommige winkels wordt het briefje voor vals aangezien.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Stakende Griekse leraren vliegen cel in

De Griekse regering heeft alle leerkrachten gesommeerd niet te staken. Mochten zij daar vrijdag toch toe overgaan, wachten hun een gevangenisstraf en ontslag op staande voet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Dan toch een exit voor de Fed?

Als de Federal Reserve een ballonnetje wil oplaten, gebeurt dat meestal via Jon Hilsenrath. Hilsenrath is een journalist van The Wall Street Journal en steeds bijzonder goed geïnformeerd over het Fed-beleid. Vrijdag schreef hij een opmerkelijk artikel over de geplande exit-strategie van de centrale bank.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs