Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33406 tot 33410
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

ING-top: salarissen moeten omhoog

De topbestuurders van ING verdienen zo weinig in vergelijking met andere Europese ondernemingen, dat de salarissen omhoog moeten. Dat staat in het onlangs verschenen jaarverslag van de bank.

Uw browser ondersteunt geen javascript of javascript staat uitgeschakeld. Hierdoor kunnen er cookies geplaatst worden waar u geen toestemming voor heeft gegeven.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Oligarchen leren de EU een lesje: Russisch geld in Cyprus verdween al op dag 1 van de crisis

Terwijl de Cypriotische Stavros-met-de-Pet de voorbije dagen verplicht moest aanschuiven bij de geldautomaten om uiteindelijk nog 100 euro van zijn rekening te kunnen bemachtigen, transfereerden Russische oligarchen - net die mensen die de EU eens een lesje wilde leren -  probleemloos miljoenen euro’s vanuit Cypriotische bankfilialen in Londen naar andere oorden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

China en Rusland sluiten deals voor olie, kolen en gas

China staat voor dezelfde uitdaging als de VS, namelijk het veiligstellen van energiebronnen. De Chinese premier Xi Jinping was in Rusland om deals te sluiten voor de levering van kolen, olie en gas. China spreekt daarvoor haar valutareserves aan. Later deze week is de vijfde bijeenkomst van de BRICS-landen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Grote spaarders bij Cypriotische banken leveren zo'n veertig procent in

De Cypriotische minister van Financiën, Michael Sarris, zei dinsdag dat grote spaarders bij Cypriotische banken - met spaartegoeden van boven de 100.000 euro - mogelijk zo'n veertig procent van hun tegoeden moeten inleveren om aan de huidige voorwaarden van het noodplan te voldoen.

Bron: fondsnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Goud herstelt dankzij crisis rond Cyprus

Voor het eerst dit jaar hebben Europese beleggers weer netto geld ingelegd in goud-ETFs. Reden is de onzekerheid die is ontstaan door de bankencrisis op Cyprus.

De netto-instroom bedroeg de afgelopen week 139,4 miljoen dollar, meldt ETF-aanbieder ETF Securities.