EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33411 tot 33415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

'ECB wil banken helpen in kredietverlening aan MKB'

Jorg Asmussen van de ECB heeft tegenover Die Welt gezegd dat er binnen de centrale bank gesproken wordt over het opkopen van zogeheten 'asset-backed securities'. Als banken slechte leningen over kunnen hevelen naar de balans van de centrale bank kunnen ze meer kredieten verstrekken aan het MKB.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

'Uurloon jongeren daalt door crisis'

Dat blijkt uit onderzoek onder 1700 jongeren van vacaturesite Bijbanen.nl. Tussen 2008 en 2010 steeg het bruto uurloon van jongeren nog van 6,59 naar 7,63 euro. In 2012 stegen de salarissen minder hard dan de inflatie tot 7,91 euro.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

‘Toekomstscenario voor grondstoffen ontbreekt bij bedrijven’

De risico’s van tekort aan olie, water en hout komen bij bedrijven steeds hoger op de agenda te staan. Veel bedrijven hebben echter nog geen passend toekomstscenario.

Consultancybureau Ernst & Young en duurzaamheidsplatform GreenBiz onderzochten in 2012 de groeiende trends in duurzaam ondernemen. Daaruit blijkt dat bestuurders duurzame risico’s – zoals een tekort aan olie, water en hout – steeds hoger op de agenda zetten. Dit bleek eerder ook al uit een onderzoek van adviesbureau PwC onder bijna 800 CEO’s wereldwijd. De kosten van energie en grondstoffen werd door 53 procent van hen als grootste bedreiging voor de bedrijfsvoering gezien.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Triggers voor een nieuwe eurocrisis in 1 grafiek

De eurocrisis is na Cyprus weer helemaal van het toneel verdwenen. De rentevoeten van alle Europese landen zitten weer in een dalende lijn. En toch blijft de Europese economie achteruit gaan en de werkloosheid stijgen.  Ook de overheidstekorten zitten nog steeds in stijgende lijn. En toch lijkt er geen vuiltje aan de lucht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Chinese goudconsumptie stijgt meer dan 25 % in het eerste kwartaal

Volgens de China Gold Association steeg de goudconsumptie in China naar 320,54 ton in het eerste kwartaal van 2013. Dit is een stijging van 25,6 % op jaarbasis.  De China Gold Association verwacht dat de goudconsumptie nog zal versterken door de lagere prijs van goud op de markten.

De goudconsumptie in maart verdubbelde reeds tot een all time high nadat de prijs was gedaald tot het laagste niveau in 2 jaar. Consumenten en industriële gebruikers zien de lagere goudprijs als een opportuniteit zo staat op

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs