Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 33411 tot 33415
Bron: tijd.be
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2013

Spaarder betaalt mee aan redding Cyprus

Vele Cyprioten proberen nog geld van hun bankrekeningen te halen nadat Europa Cyprus dwingt de spaarder mee te laten betalen aan de redding. In ruil voor die en andere maatregelen krijgt Cyprus 10 miljard euro steun.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2013

'Reddingsplan enige optie voor Cyprus'

Het is nog maar de vraag of er in de Duitse Bondsdag een meerderheid zal zijn voor het reddingsplan voor Cyprus waartoe in de nacht van vrijdag op zaterdag is besloten.

De liberale FDP, juniorpartner van bondskanselier Angela Merkels CDU/CSU in de centrumrechtse coalitie, wil er niet zomaar mee instemmen.

Bron: niburu.co
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2013

Hoe de superrijken steeds rijker worden

Als de valuta van een land toebehoort aan het volk, wij dus, waarom laten we de elite dan geld uit het niets creëren om dat vervolgens aan ons uit te lenen?

Waarom gingen Amerikanen voor het eerst inkomstenbelasting betalen toen de Federal Reserve Bank (FED) werd opgericht?

Bron: parool.nl
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2013

Amsterdam : Kopers door woekerrentes gevangen in hun huis. Hypotheek gemeente kan helpen

Amsterdam kan de woningmarkt op gang helpen door restschulden met een tweede hypothecaire lening te financieren. Om te beginnen zouden kopers van nieuwbouwwoningen in aanmerking moeten komen voor deze verhuislening.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2013

Obama wil 2 miljard dollar besteden aan schone auto’s

De Amerikaanse president Barack Obama wil 2 miljard dollar (1,5 miljard euro) besteden aan onderzoek naar auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden. 

Dat schrijft New York Times vrijdag. Obama wil daarvoor olie- en gasbaten gebruiken. Het geld zou volgens de president het komende decennium moeten worden geïnvesteerd.