EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33416 tot 33420
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Algoritmes spelen steeds belangrijkere rol in prijsbewegingen bij het goud

David Greenberg, stichter van Greenberg Capital en voordien een NYMEX board director, werd eveneens gepolst naar zijn visies op de forse correctie die de goudmarkt door elkaar schudde. Hij verwees op de eerste plaats naar de rol van de ETF’s, de beursgenoteerde beleggingsfondsen die in goud beleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Waarschuwing: Chinese schuldengraad bedraagt al 240 % van bbp

De Chinese bedrijfsschuld bedraagt momenteel al meer dan 150 % van het bbp. Maar de totale schuldenberg in China is nog veel groter. Er zijn natuurlijk ook nog consumentenschulden, overheidsschulden en andere financiële schulden. In totaal zouden deze al 240 % van het bbp bedragen volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Prijs van Bitcoins weer op $60

De prijs van Bitcoins bereikte vorige week nog een record van $266 per stuk, maar sindsdien is er al veel lucht uit de koers gegaan. De Bitcoin bubbel was slechts van korte duur. Toch is de prijs van $60 nog steeds een viervoud van de prijs aan het begin van dit jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Mijnbouwbedrijven getroffen door daling goudprijs

De daling van de goudprijs raakt de mijnbouwbedrijven hard. Ze moeten hun eindproduct tegen een veel lagere prijs naar de markt brengen, terwijl de productiekosten al jaren aan het stijgen zijn. De winstmarge is gedecimeerd en de koersen van veel aandelen zijn terug bij het niveau van eind 2008.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs