EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33426 tot 33430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Yen naar laagste stand sinds oktober 2008

De Japanse yen is maandag gedaald tot het laagste niveau ten opzichte van de Amerikaanse dollar sinds oktober 2008. Voor het eerst in 4,5 jaar tijd werd meer dan 102 yen per dollar betaald.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Glencore Xstrata voert koperproductie op

Grondstoffenreus Glencore Xstrata heeft zijn productie van onder meer koper flink opgevoerd in het eerste kwartaal. Dat blijkt uit productiecijfers die het concern maandag naar buiten bracht. Eerder deze maand werd de fusie tussen grondstoffenhandelaar Glencore en mijnbouwgroep Xstrata na een proces van 15 maanden officieel afgerond. Het bedrijf heeft een marktwaarde van 70 miljard dollar en is de op 3 na grootste grondstoffendelver ter wereld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Moederdag voedt nieuwe fysieke goudrush

Wie dacht dat de fysieke goudrush bijna ten einde zou lopen, heeft het verkeerd. Over heel de wereld zien we een stijging van de vraag naar fysiek goud en zilver. Zelfs Moederdag zorgt voor een nieuwe opstoot, ook in de Verenigde Staten. Consumenten zien door de daling van de goud- en zilverprijs meer waarde in juwelen.

Consumenten betalen liever iets meer voor een mooi gouden of zilveren juweel waar de moeder lang van kan genieten dan aan bloemen of chocolade dat na een week al verloren is. 1 op de 3 Amerikanen zegt juwelen te kopen voor Moederdag. Dit is het hoogste cijfer in negen jaar. In 2012 steeg de verkoop van juwelen al van $ 67 miljard (2011) naar $ 71 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Tweede verblijf aan kust wordt duurder

Vier op de tien kustgemeenten hebben de taks op tweede verblijven fors verhoogd. En twee tot drie gemeenten overwegen de belasting volgend jaar in te voeren. De vastgoedmakelaars aan de kust trekken aan de alarmbel. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Nederland blaast de euro op

Met deze “opzichtige” titel zet hij ons land neer als in schulden gedrenkt en steeds dieper in een recessie wegzakkend.

Met deze “opzichtige” titel zet hij ons land neer als in schulden gedrenkt en steeds dieper in een recessie wegzakkend.

Hij leidt dit artikel in met vragen als: welk euroland het diepst in de schuld zit? Is dat het verfoeide Griekenland met de genereuze staatspensioenen? De Cyprioten met hun banken uitpuilend van Russisch vluchtkapitaal? De door de recessie hard getroffen Spanjaarden of de boom-and-bust Ieren? Lynn komt tot de conclusie dat het om de nuchtere en betrouwbare Hollanders gaat!

Lees verder op edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs