EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33436 tot 33440
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goudprijs maandag opnieuw flink omlaag

De goudprijs zet vandaag de daling van afgelopen vrijdag voort. Een belangrijk steunpunt is gebroken en veel stop-loss niveaus zijn geraakt. Daardoor werden veel nieuwe verkopen uitgelokt. Ook het GLD ETF verkoopt nu veel goud. Sinds december is er al 200 ton goud uit het fonds verkocht. Toch is het extreem druk in de goudhandel, vooral door beleggers die fysiek goud en zilver willen aanschaffen!

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Terwijl u sliep : de Burgers moeten NU de banken gaan redden

Terwijl u sliep : de Burgers moeten NU de banken gaan redden

Terwijl u sliep : de Burgers moeten NU de banken gaan redden

U was zeker niet naar Dublin afgelopen week om mee te praten over hoe het nu verder moet met de banken en de crash die steeds dichterbij komt. Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van Financiën en zijn aanwezige collega’s zijn het nog niet helemaal eens. Maar een zaak staat vast, de burgers gaan op afzienbare tijd de banken redden!  Nu heeft u dat er uiteraard graag voor over, want een stabiele bankenwereld overeind houden met de paar gespaarde centen waarover u al 6 verschillende soorten belastingen heeft betaald, dat geeft je het bekende warme gevoel van binnen. Kunnen de bankiers toch nog hun bonussen incasseren, eventueel als het ze wat te heet onder de voeten worden, zich schuil houden ( mede op advies van een meneer Dijsselbloem) , kortom welkom in de echte sociaal democratische wereld welke ons te wachten staat als wij niet tijdig trachten het tij nog te keren.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Staat de goudhandel bij COMEX op instorten?

Het laatste kwartaal zijn de fysieke voorraden goud drastisch gedaald bij de COMEX. De COMEX (Commodity Exchange) is de referentie geworden voor de handel in papieren goud. Het feit dat de fysieke voorraad fors aan het dalen is kan wijzen op een tanend vertrouwen in de leefbaarheid van de papieren handel in goud aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Carmen Reinhart over de crisis in Europa

Wie het boek'This Time Is Different: Eight Centuries of Financial Folly' van Carmen Reinhart en Kenneth Rogoff heeft gelezen, weet dat beiden een autoriteit zijn op het vlak van financiële crisissen.

Carmen Reinhart gaf onlangs een interview waarin ze haar visie over de huidige crisis toelichtte. Helaas besluit ze dat de crisis zowel in Europa als in de VS nog niet voorbij is. Volgens Reinhart zijn de overheden eenvoudigweg niet in staat om de crisis op te lossen (red.: voorbeelden daarvan zijn legio), waardoor centrale banken de klus noodgedwongen moeten klaren. Maar de prijs zal uiteindelijke betaald worden door de gewone spaarders.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Kunnen we de goudmarkt nog vertrouwen?

Goudkevers zitten met de handen in de haren. De goudprijs blijft maar dalen terwijl de fundamenten alleen maar wijzen op een stijging van de goudprijs. Er moet dus meer aan de hand zijn. Kunnen we de goudmarkt in zijn huidige vorm nog vertrouwen? Onderstaand zijn 4 opvallende divergenties op de goudmarkt bij de daling van afgelopen vrijdag.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs