EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33441 tot 33445
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Fysieke goudmarkt in prima conditie

Er raast een schokgolf over de goudmarkt. Wat daarbij door de gewone media al snel vergeten wordt, is het feit dat de goudprijs enkel de prijs op papier vertegenwoordigd. In tegenstelling tot de papieren goudmarkt is de fysieke goudmarkt nog steeds in goede gezondheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

16 % van de VS zilverproductie ligt stil

Rio Tinto’s Kennecott mine in Utah ligt stil door een aardverschuiving. Deze mijn is goed voor 5 miljoen ounces zilver en 500.000 ounces goud per jaar. Dit is de 2e grootste zilvermijn in de Verenigde Staten en 's werelds grootste kopermijn volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud & zilver crash: Grootste daling in 30 jaar

We wisten al dat wanneer de prijzen van goud en zilver in de lift zitten, margeverplichtingen worden verhoogd. Dat dit ook tijdens forse dalingen kan gebeuren, blijkt tijdens deze goud & zilver crash. De Shanghai Gold Exchange heeft de

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Citigroup verlaagt prognoses voor aluminium, koper en nikkel

Hét nieuws van de dag is uiteraard de aanhoudende verkoopgolf bij het goud, dat andere commodities meesleurt in de val. Citigroup verlaagde de prognoses voor aluminium, koper en nikkel, waarbij geen verbetering in h2 van dit jaar wordt verwacht. Citigroup denkt dus niet dat 2013 het jaar van de commodities zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Apen opnieuw betere beleggers dan specialisten

Aandelenindexen die willekeurig zijn opgebouwd, zijn succesvoller dan indexen die bepaald worden door marktkapitalisatie. Dat wil zeggen dat een chimpansee efficiënter zou investeren dan een mens. Dat blijkt alvast uit een studie die de Cass Business School uit Londen vandaag publiceert.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs