EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33441 tot 33445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Investeren in goud

Investeren in goud heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Mede dankzij de dalende spaarrentes en de zoektocht naar een veilige belegging in crisistijd, investeren veel mensen in goud. In dit artikel leest u alle mogelijkheden en de risico's van investeren in goud.

Lees verder op sparenofbeleggen.com
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

'Geen blokkades voor verdere opmars beurzen'

Na een week waarin de Europese en Amerikaanse beurzen recordstanden bereikten, ligt waarschijnlijk ook de komende dagen een verdere opmars van de graadmeters in het verschiet. Het staartje van het cijferseizoen en een reeks macrocijfers, voornamelijk met betrekking tot consumentenbestedingen, zullen daar volgens analisten waarschijnlijk geen verandering in brengen. De Engelse uitspraak ''sell in may and go away'' gaat dit jaar niet op, denken marktvorsers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Chinees alternatief voor Amerikaanse rating bedrijven.

China is set to offer its alternative to the big three US credit rating agencies, Moody's, Fitch, and Standard and Poor's. The Universal Credit Rating group is due to launch next month in Hong Kong, and is a joint Chinese, Russian, and American venture.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Israel: 12000 mensen protesteren tegen bezuinigingen.

Thousands have rallied in six major Israeli cities including Tel Aviv and Jerusalem in protest against tax hikes and other austerity measures presented as part of the country’s new budget.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Autoverkoop China in de plus

[...]

Verder wordt er verwacht dat er in heel 2013 zo'n twee miljoen meer auto's verkocht zullen worden dan in 2012, destijds werden er 15.495.240 nieuwe sleutels aan nieuwe eigenaren overhandigd.  Met name de vraag naar auto's uit het segment van de SUV's/cross-over en de duurdere, luxe modellen is aanzienlijk gegroeid.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs