EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33446 tot 33450
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Nooit zo weinig nieuwe zelfstandigen

In de voorbije tien jaar is het aantal nieuwe zelfstandigen nooit zo laag geweest. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In het eerste kwartaal van 2013 werden 18.277 bedrijven opgericht: een daling van 8,2 pct tegenover vorig jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

“Het bankgeheim heeft geen toekomst in Europa”, constateert de krant na de bijeenkomst van de ministers van Financiën van de EU en de eurozone op 12 en 13 april.

Zo hebben negen landen (Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Polen, België, Nederland en Roemenië) al een “proefproject” aangekondigd om meer transparantie van het Europese bankensysteem te bewerkstelligen en heeft de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy, besloten belastingontduiking op de agenda van de Raad op 22 en 23 mei te zetten.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Wall Street schrikt van Boston

De effectenbeurzen in New York zakten maandag aan het eind van de handelsdag dieper weg, nadat nieuws naar buiten kwam over explosies bij de marathon in Boston. Eerder op de dag zorgde afnemende groei van de Chinese economie al voor een negatieve stemming. Het was de slechtste handelsdag van het jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud en Zilver prijs worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door goud gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot goud te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is goud geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. Goud is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Howard Ward over goud: ‘Gooi de koffer maar vol!’

Howard Ward van GAMCO liet op CNBC duidelijk verstaan dat, indien beleggers geloven dat de Fed & Co nog doorzetten met QE, dit hét moment is om positie in te nemen in goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs