Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 33456 tot 33460
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

TNT Express schrapt 4.000 banen in komende drie jaar

TNT Express verwacht de komende drie jaar ongeveer 4.000 banen te schrappen. Dat heeft het koeriersbedrijf vandaag bekendgemaakt.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Alle spaarders van de 17 € landen moeten bloeden,niet alleen een paar op Cyprus

Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem tijdens de persconferentie na het bereiken van het akkoord in overleg met eurocommissaris Rehn.

UPDATE Spaarders van de Cypriotische probleembank Laiki verliezen alles. Spaarders bij de noodlijdende Bank of Cyprus zullen flink moeten inleveren. Tegoeden tot 100.000 euro zijn wel gegarandeerd. Dat is de uitkomst van een nieuw noodplan voor Cyprus dat de Eurogroep en het mediterrane eiland vannacht overeenkwamen. Door grote spaarders te belasten, draagt Cyprus miljarden bij aan het noodpakket. Vanuit het Europese noodfonds ESM komt een lening van 10 miljard.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Goud op weg naar sterkste weekwinst in 4 maanden

De debacle in Cyprus heeft de interesse voor goud weer doen toenemen. Hoewel de stijging gestaag gaat, ziet het er toch naar uit dat we de derde weekwinst op rij krijgen en dat we de sterkste stijging op weekbasis gaan zien in de laatste 4 maanden.

Het hoogtepunt van 26 februari, toen goud nog op $ 1.620 noteerde, wordt een belangrijk mikpunt voor de goudprijs. Als de goudprijs zich boven dit niveau kan nestelen, kan dit de interesse aanwakkeren en een nieuwe momentum creëren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Akkoord over steunpakket Cyprus

De Eurogroep en het IMF bereikten afgelopen nacht een akkoord over Cyprus. Het land krijgt €10 miljard aan noodleningen, terwijl spaarders onder de €100.000 ontzien worden. Grote spaarders blijven in ongewis. Bij de Laiki bank zijn ze hun geld definitief kwijt, de Bank of Cyprus heeft deze tegoeden bevroren om de kapitaalbuffer te versterken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Waarom het van belang is fysiek goud zelf te bewaren

SMART Capital is ons advies altijd geweest om goud in fysieke vorm aan te kopen: staven of munten. Papieren afkooksels moet men links laten liggen. Ook een goudrekening bij de bank is niet wat we zoeken. Dat is enkel fysiek goud dat u zelf bewaart, zodat elk tegenpartijrisico volledig is uitgesloten.