EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33456 tot 33460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Is dit het begin van een nog sterkere beursrally?

De Dow Jones Industrial Average Index blijft de records aaneenrijgen. De meest spraakmakende index op de beurs van Wall Street is sinds medio november met bijna een kwart gestegen. Dit jaar is de Dow Jones Industrial Average nog geen enkele keer meer dan 2 dagen op rij lager gesloten.

Dat is op zich opzienbarend, maar de Amerikaanse beurzen laten wel in meer opzichten van zich spreken. Het percentage aandelen dat nieuwe new 52-week highs liet optekenen bereikte vorig week het hoogste niveau in bijna 25 jaar. De pret kan dus blijkbaar niet op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Dit is waarom Google de grootste techgigant is

Vorige week gaf Google CEO Larry Page onverwacht toch een speech op zijn jaarlijkse developer conference in San Francisco. Naarmate de speech vorderde werd steeds weer duidelijker waarom Google het grootste technologiebedrijf ter wereld is, en vermoedelijk nog lang zal blijven.

Larry Page verkoopt geen producten, hij verkoopt een visie. Een visie van een wereld waarin technologie een steeds dominantere positie inneemt, een wereld waarin we technologie steeds meer nodig hebben en zelfs niet meer zonder kunnen. Een wereld waarin iedereen toegang heeft tot de laatste nieuwtjes en een wereld waarin diegene die de kennis heeft, deze ook wil delen met de rest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Een waarschuwing voor palladium: Let op de Russen!

China is de drijvende kracht achter de grote vraag naar palladium. Dit maakt palladium interessant bij beleggers die anticiperen op hogere prijzen door het verschil in vraag en aanbod. Maar beleggers moeten opletten want een andere belangrijke speler op de markt, Rusland, kan een prijsstijging in de weg staan aldus Financial News.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

China bouwt ‘s werelds grootste gebouw,… in the middle of nowhere

Volgens Quartz zal Broad Sustainable Construction (BSB), een Chinees bouwbedrijf, binnenkort beginnen met de bouw van het grootste gebouw ter wereld. Het zou 838 meter hoog worden, 10 meter hoger dan Dubai’s Burj Khalifa. Het wordt gebouwd op een verlaten terrein nabij Changsha waar 7 miljoen Chinezen wonen, een kleine stad voor China.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Marc Faber: “De overheid kan uw goud aanslaan”

Marc Faber, redacteur en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, is een van ‘s werelds meest beroemde markt contrarians. Hij is al vrij goed in het voorspellen van financiële bubbels en de economische crisis van de voorbije decennia.

In dit interview bespreekt Faber bespreekt waarom hij koper is van goud, maar waarschuwt tevens voor de gevaren van de overheid, met name in de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs