EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33456 tot 33460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Chinezen kochten 320 ton goud in Q1 2013

Vorige bericht Chinezen kochten in eerste kwartaal 320 ton goud

Vorige bericht Chinezen kochten in eerste kwartaal 320 ton goud

De totale Chinese vraag naar goud kwam in het eerste kwartaal van 2013 uit op 320,54 ton, zo becijferde de China Gold Association. Dat is een toename van 26% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Bullionstreet schrijft dat niet alleen de vraag naar goudbaren en gouden munten groot was, maar dan ook de vraag naar juwelen in China weer aan het toenemen is.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Kort nieuws van de dag (Soros short op Australische dollar?)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Wordt Bitcoin gereguleerd?

BusinessInsider laat weten dat de Commodities Futures and Exchange Commission bestudeert of Bitcoin onder hun regulering kan vallen. Volgens het hoofd van de CFTC, Bart Chilton, is de regulering van Bitcoin iets dat zeker bestudeerd moet worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Waar is de spaarder nog veilig?

Afgelopen donderdag verlaagde de ECB de rente met 25 basispunten naar 0,5%. Het rentebesluit had weinig impact op de financiële markten, omdat beleggers hier al rekening mee hielden. Door de renteverlaging kunnen banken goedkoper geld aantrekken, waardoor ze meer winst kunnen maken op het uitlenen van geld. Een deel van het voordeel zullen ze ook doorberekenen aan huishoudens, bijvoorbeeld door de rente op een variabele hypotheek te verlagen. Het zijn opnieuw de spaarders die aan het kortste eind trekken. De rente op een spaarrekening was al vrij laag, maar zal door de renteverlaging van de ECB nog iets verder kunnen zakken. Na correctie voor inflatie wordt de spaarder ieder jaar een beetje armer. En dan hebben we het nog niet eens over de vermogensrendementsheffing.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

‘Wall Street heeft helemaal geen behoefte aan een sterke economie’

Het klinkt misschien als vloeken in de kerk, maar de beurs op Wall Street heeft helemaal geen behoefte aan een sterke economie. Bob Doll, chief equity strategist bij Nuveen Asset Management, heeft daar een logische reden voor: een sterke groei zou het einde van het goedkoop geld betekenen.

Bovendien kan de inflatiedreiging dan in volle hevigheid toeslaan. In “Squawk on the Street” verklaarde hij afgelopen weekend dat een redelijke economische groei momenteel het gedroomde scenario is, van een sterke economie willen de investeerders niet veel weten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs