EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33461 tot 33465
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

De "perfect storm" in de goudmarkt, goudprijs verder omlaag

De goudprijs knalde vrijdag omlaag en zet vandaag gewoon de daling voort. Op het moment van schrijven kost een troy ounce goud €1087, bijna €300 onder het all-time high van september vorig jaar!! De "perfect storm" treft de goudmarkt en veroorzaakt zware verkoopdruk.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Nieuwe Duitse partij wil einde maken aan eurosprookje

Bernd Lucke zondag na zijn verkiezing tot leider van de eerste Duitse anti-europartij.

Bernd Lucke zondag na zijn verkiezing tot leider van de eerste Duitse anti-europartij.

In Duitsland is gisteren een partij opgericht die zich richt tegen de euro, Alternative f├╝r Deutschland. Partijvoorzitter Bernd Lucke vindt dat de euro weinig gedaan heeft om de Europeanen dichter bij elkaar te brengen. "De euro is een mislukking en het zou slecht zij als wij in dit sprookje blijven geloven."

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Waarschuwing van Jim Sinclair: De wereld staat in brand

De bevolking wordt gehypnotiseerd met goed nieuws shows vanuit de media, maar in feite staat de wereld in brand. De wereld van papier geld verkeert in chaos en het heeft steeds meer behoefte aan papieren geld. Het idee dat de centrale banken hun inspanningen kunnen terugdraaien is totaal verkeerd, dit eindigt in grote problemen. Dat zegt Jim Sinclair.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Groei Chinese economie in eerste kwartaal valt tegen

De Chinese economie is het eerste kwartaal van 2013 gegroeid met 7,7 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers die het Chinese bureau voor de statistiek heeft vrijgegeven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Cyprus biedt buitenlanders die 3 miljoen euro verloren Cypriotische nationaliteit aan

Cyprus biedt de Cypriotische nationaliteit aan aan buitenlandse investeerders die 3 miljoen euro of meer hebben verloren in het kader van het Europese reddingsplan voor het land. Dat heeft president Nicos Anastasiades laten verstaan bij de opening van een conferentie over Russische investeringen in Cyprus.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs