Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 33471 tot 33475
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Zo ziet de kapitaalvlucht uit Italië eruit

Silvio Berlusconi heeft ooit eens gezegd dat belastingontduiking en omkoping gewettigd is zolang iedereen het doet. Nu verklaart de CEO van Italië zijn grootste bank, UniCredit, dat de confiscatie van spaargeld geen probleem is, zolang ze het overal toepassen. M.a.w. gangsterpraktijken zijn dus gewettigd zolang iedereen het maar doet. Dit zet de Italianen aan om bizarre oplossingen te zoeken om hun kapitaal veilig te stellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

De ultieme Bitcoin Infographic (+ volg live de prijs van de Bitcoin)

Onderstaande infographic van Visual Capitalist geeft een mooi overzicht van de populairste munt van het moment. Deze infographic is de perfecte aanvulling op ons artikel.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Japanse staatsobligaties diep in het rood

Gisteren stegen de koersen van Japanse staatsobligaties, aandelen en goud als gevolg van het stimuleringsprogramma dat de Bank of Japan aankondigde. Helaas was de vreugde van korte duur, want de rente op de 10 jaars staatsobligatie steeg vandaag van 34 naar meer dan 60 basispunten! Een gevaarlijke beweging voor een land dat meer dan 200% schuld/GDP heeft.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Miljonairs ontvingen $80 miljoen aan uitkeringen

In de VS hebben miljonairs in 2010 gezamenlijk bijna $80 miljoen opgestreken aan werkloosheidsuitkering. Tot die constatering kwam Bloomberg na onderzoek van data van de IRS. De controle op de uitkeringsaanvragen kan blijkbaar nog wat strakker. In 2012 was de Amerikaanse overheid $94 miljard kwijt aan deze uitkeringen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Kyle Bass: ‘Japan staat op instorten’

Kyle Bass was te gast op CNBC naar aanleiding van de gigantische monetaire ingreep door de BoJ. Japan gaat zijn monetaire balans in de komende 2 jaar verdubbelen!

Hierdoor zullen op termijn  de kosten om de schulden in de inkomsten van belastingen overstijgen. Maar voor Kyle Bass is het al een tijdje duidelijk: Japan is failliet. Vandaar de extreme maatregelen.