EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33471 tot 33475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Nederland in één klap uit de crisis!

Langzaam maar zeker dringt het bij de Europese Commissie in Brussel door dat de rigide bezuinigingen, waar de OESO, het IMF en tal van economen voor gewaarschuwd hebben, meer schade dan goed hebben gedaan. De groei in de eurozone wil maar niet op gang komen en de eerste tekenen van moedeloosheid zijn bij politici en economen duidelijk zichtbaar. Ze weten het niet meer. Niet alleen in de zuidelijke schuldenlanden, maar nu ook in Nederland.

Het zijn bijzondere tijden, nooit eerder hadden we zo’n langdurige crisis met zo weinig uitzicht op verbetering. Traditioneel denken en handelen helpt dan niet, daar is meer voor nodig. Creativiteit, ‘out of the box ‘ denken en vooral moed. Nederland heeft iets wat maar weinig landen hebben. Een geweldige pensioenreserve van 1000 miljard euro. 'Handen af van de pensioenfondsen', hoor ik u zeggen, 'er is in het verleden al genoeg gerommeld met ons pensioengeld.' Daar heeft u volkomen gelijk in, handen af van de pensioenpot. Dus niet met ons pensioengeld risicovolle hypotheken van de banken overnemen.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Eén op vijf huishoudens heeft geen geld voor boodschappen

Een recent onderzoek wees uit dat ongeveer 1 op de 5 Britse huishoudens geld moet lenen of spaargeld moet aanspreken om boodschappen te kunnen doen. Het is een teken dat de crisis nog lang niet voorbij is. En als er al sprake is van economisch herstel, dan bereikt dat in ieder geval nog niet de lagere inkomens.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Financial weapons of mass destruction: Deutsche Bank heeft voor 55.605 miljard euro uitstaan in derivatencontract

De Deutsche Bank heeft voor 55.605 miljard euro (55.605.039.000.000) uitstaan in derivatencontracten. Dat staat te lezen in het jaarverslag 2012 van de bank. Ter vergelijking: het bbp van Duitsland is 2.644 miljard euro, wat betekent dat de blootstelling van de grootste bank van Duitsland 20 keer de waarde overtreft van al wat Europa’s machtigste economie op één jaar tijd produceert (zie grafiek onderaan). De blootstelling van Deutsche Bank aan derivatencontracten overstijgt voor het eerst ook die van JP Morgan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Wacht jij ook op een correctie? Dan ben je waarschijnlijk al te laat.

Er hangt voortdurend een dreiging boven de markten. Het is alsof ieder moment de hel kan losbarsten, en toch blijven de aandelen maar stijgen. Als jij ook op een correctie zit te wachten om in te stappen, is het waarschijnlijk al te laat. De correctie hebben we vermoedelijk al achter de rug besluit Jim Paulsen van Wells Capital Management op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Hoe zit het nu met de goudmarkt?

Op Silverdoctors maakt Charles Hugh Smith van Peak Prosperity een interessante analyse over de fundamenten in de goudmarkt. Na de dramatische crash wist de goudprijs sterk te herstellen, maar de laatste dagen vindt het niet genoeg kracht om door de eerste serieuze weerstand te stijgen. Hoe moet het nu verder met de goudprijs?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs