EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33476 tot 33480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Vertrouwen in de Eurozone slinkt als sneeuw voor de zon

Het zou overdreven zijn te beweren dat de Europeanen ooit echt storm hebben gelopen voor de Euro. In het beste geval waren de reacties aan de lauwe kant, in een extreem geval overheerste het scepticisme. Niet voor niets rekenen oudere Europeanen nog steeds in de vroegere lokale munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Pensioenplan kabinet heeft desastreuze gevolgen

„Onze pensioenen worden bedreigd. Volgende week voert het kabinet-Rutte II een complexe aanval uit op onze oudedagsvoorziening. De aanval raakt de pensioenen van 7 miljoen Nederlanders.” Beeld ANP

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

VS exporteerde dit jaar al minimaal 130 ton goud

De VS heeft in de eerste twee maanden van dit jaar al bijna 130 ton goud geëxporteerd. Het goud ging voor een groot gedeelte richting andere knooppunten in de goudhandel, namelijk het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Hong Kong. De netto export van goud uit Amerika was ongeveer 44 ton.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Opnieuw meer zilver geproduceerd in 2012

Er blijkt nog voldoende zilver te zijn voor beleggers, zo blijkt uit het nieuwste CPM Silver Yearbook 2013. De mijnproductie steeg in 2012 en zal ook dit jaar met ongeveer 20 miljoen troy ounce toenemen. De basis kostprijs voor zilver steeg van $8,44 naar $10,04 per troy ounce.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Jim Sinclair: Hou vast aan fysiek goud

Jim Sinclair heeft de negativiteit omtrent goud zijn hoogtepunt bereikt. Er zijn fundamenteel geen enkele redenen om aan te nemen dat de goudprijs niet terug hoger kan, op een uitzondering na: QE Infinity zal blijven bestaan of de Westerse economie zakt in elkaar als een pudding. Dit is het moment om vast te houden aan je fysiek goud en je niet uit je lood te laten slaan.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs