Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 33476 tot 33480
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Di Rupo: Economie moet aantrekken, anders dreigt men vertrouwen te verliezen

Op een steenworp van de vakbondsmanifestatie zijn de Europese staatshoofden en regeringsleiders in Brussel bijeengekomen om zich te beraden over de verzoening van het bekritiseerde besparingsbeleid met maatregelen om de economie opnieuw te lanceren.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

De Telegraaf – ‘Fed drukt bewust de goudprijs’: ex-staatssecretaris van Financiën VS

Wij maken het al jaren elke dag mee, maar de manipulatie van de goudprijs bereikt nu zelfs de serieuze Nederlandse media. De Telegraaf citeert vandaag econoom Paul Craig Roberts, die aangeeft dat de Federal Reserve en een aantal banken de prijs van goud bewust en systematisch drukken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

De euro nadert een kritiek punt

De dollar lijkt sterker dan ooit. Eerst viel de Japanse Yen al fors terug tegenover de dollar, daarna viel het Britse Pond sterk terug en nu lijkt de euro aan de beurt. Het positivisme in Amerika vertaalt zich in een sterke dollar. Sinds de verkiezingen in Italië zit de euro ook in een dalende lijn en er blijft slecht nieuws komen uit de Eurozone.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

De industriële vraag naar zilver zal fors aantrekken, prijsstijging onvermijdelijk

De laatste jaren werd de prijs van zilver voornamelijk gedreven door de investeringsvraag. Doorheen de geschiedenis is dit wel eens anders geweest. Gedurende grote periodes werd de vraag naar zilver bepaald door de

industriële vraag. Deze zou de komende jaren terug fors kunnen aantrekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.