Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 33481 tot 33485
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Verkoop nieuwbouwwoningen zakt weg

Het afgelopen jaar was voor projectontwikkelaars en woningbouwers het slechtste jaar sinds 1950, met nauwelijks 14.000 verkochte nieuwbouwwoningen.

Dat heeft NVB, Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers, donderdag bekendgemaakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

CFTC start onderzoek manipulatie goudprijs in Londen

De Amerikaanse toezichthouder  CFTC start een onderzoek naar mogelijke manipulatie van de goudprijs en zilverprijs. Naast de spotprijs wordt er dagelijks een fix vastgesteld, vergelijkbaar met de liborrente. Volgens de CFTC is deze procedure gevoelig voor manipulatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Waarom wij nog steeds geloven in goud en goudmijnen

Er lijkt maar geen einde te komen aan de malaise bij goud en goudmijnaandelen. Telkens we vermoeden dat de bodem in de maak is, gaan er weer meerdere percenten af op enkele dagen tijd, het is om moedeloos van te worden. De fundamenten blijven echter intact, misschien is dat nog wel het meest frustrerende. Maar bij beurs.com geloven we nog steeds in de sector. Op 

Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Huurders steeds vaker maandenlange betalingsachterstand

Dat steeds meer mensen hun baan verliezen en daardoor in financiële problemen komen, zal geen verrassing meer zijn. In Amsterdam is het aantal huurders dat de maandelijkse huur niet meer kan betalen ondermeer hierdoor flink toegenomen. Ook het te laat aanvragen van huurtoeslag of AOW-uitkering heeft gezorgd voor een duidelijke toename in huurders met een betalingsachterstand in Amsterdam. Deze groep groeide in een jaar tijd van 500 huurders in 2011 uit tot 750 huurders in 2012.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Werkgelegenheid eurozone krimpt verder

De werkgelegenheid in de eurozone is in het vierde kwartaal van 2012 met 0,3 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat.