EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33486 tot 33490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Onderzoek: Geen ontkoppeling goudprijs en fysiek goud

» Home » Goud en zilvermarkt » Analyse: Geen ontkoppeling tussen papier en fysiek edelmetaal

» Home » Goud en zilvermarkt » Analyse: Geen ontkoppeling tussen papier en fysiek edelmetaal

Uit verschillende hoeken komen verhalen over een ontkoppeling van de 'papieren' prijzen van goud en zilver en de prijzen waarvoor het fysieke metaal verhandeld wordt. Als gevolg van de schaarste moet men hoge premies betalen om überhaupt goud en zilver te kunnen krijgen, zo lezen we op verschillende sites. Maar wat zeggen de cijfers? Marketupdate deed onderzoek naar de premies op fysiek goud en zilver sinds begin 2010... Geen ontkoppeling zichtbaar:  Premies in een dalende trend:  Premie op munten stijgt na daling spotprijs: Premies op baren nauwelijks gestegen: Premies niet historisch hoog

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Nigel Farage: ‘Het euro expiriment is mislukt’

Nikolaos | De Britse politicus Nigel Farage, onder Nederlandse economen en politici niet bepaald populair, slaat wederom de spijker op zijn kop in zijn laatste speech in het Europees parlement: ‘Miljoenen Europeanen in het zuiden worden de armoede in gedreven, door de krampachtige poging het mislukte euro experiment overeind te houden. Als Joegoslavië ons één ding heeft geleerd, is dat het geforceerd dwingen van bevolkingsgroepen om tot 1 natie te behoren, volledig uit de hand loopt. Het cynische is, dat de EU is opgericht om oorlogen en conflicten te vermijden, maar nu precies het omgekeerde heeft bereikt. De haat en het extremisme in het zuiden is sterk aan het groeien. Dat krijg je als je op ondemocratische manier mensen tegen hun wil iets oplegt.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Amerikaanse autopers euforisch over elektrische Tesla Model S

De Californische producent van elektrische auto's Tesla oogst veel lof met de Tesla Model S. Het consumentenblad Consumer Reports gaf de wagen prompt een 99 op 100, meteen de hoogste score die het maandblad ooit gaf in een autotest.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Corruptie kost Europa 120 miljard euro per jaar - Financiële crisis - De Morgen

© thinkstock.Jaarlijks verdwijnt er in de 27 EU-lidstaten naar schatting zo'n 120 miljard euro door corruptie. Dat meldt eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken Cecilia Malmström volgens EUobserver.com.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Weidmann beschimpt Fransen: 'ik kan dit geen besparingen noemen'

While German finance minister Schaeuble 'blessed' the French two-year grace-period for 'missing the deficit targets', adding that "he trusts France.. and is aware of its duties and responsibilities," it is his fellow countryman that is making headlines.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs