EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33486 tot 33490
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Van Rompuy zet belastingontduiking op agenda Europese top

Herman Van Rompuy maakt van het "politieke momentum" gebruik om het aanpakken van belastingontduiking op de agenda van de volgende vergadering van de Europese Raad te zetten, op 22 mei in Brussel. Dat heeft de voorzitter van de Raad van Europa vandaag aangekondigd in een videoboodschap.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Slovenië overweegt verkoop staatsbank

Slovenië wil over twee weken een plan klaar hebben om staatseigendommen, waaronder waarschijnlijk een bank, te verkopen. Dat zei de recent aangetreden premier Alenka Bratusek vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 april 2013

Goud en zilver report (Week 15)

Deze week verloor goud 7,59% en ging de zilverprijs met 5,88% onderuit. Vooral vrijdagmiddag ging de prijs hard naar beneden. Wat moeten we hieruit opmaken? Wat is er aan de hand? Lees het op Marketupdate!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

'Tilmant was niet betrokken bij belastingparadijs'

Voormalig ING-topman Michel Tilmant is niet persoonlijk betrokken bij bankzaken via het Maleisische eiland Labuan. Dat heeft ING België vrijdag laten weten na berichtgeving in de krant Le Soir.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Portugal en Ierland krijgen 7 jaar respijt

De Europese ministers van Financiën zijn bereid om Portugal en Ierland meer tijd te geven om hun noodleningen terug te betalen. De terugbetalingstermijn kan met maximaal zeven jaar worden verlengd. dat moet bieide landen helpen om binnenkort zelf naar de markt te trekken.

Lees verder op tijd.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs