EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33496 tot 33500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Verdien tonnen geld als de beurzen corrigeren

De beurzen, en dan vooral de Amerikaanse beurzen, hebben er een verschroeiende rit opzitten. Als belegger is het nu een dubbeltje op zijn kant: gaan de beurzen verder stijgen door de massale liquiditeitsinterventies of komt de langverwachte zomercorrectie langs. Ben je overtuigd van het tweede, dan stelt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Let op!! Dit populair aandeel zit in de gevarenzone

Technologieaandelen zijn populair de laatste tijd, vooral de grote techgiganten doen het goed. Maar er is een aandeel dat achter blijft op de rest en zelfs in de gevarenzone zit voor een scherpe correctie. 

Amazon.com (NASDAQ: AMZN) daalde al enkele keren terug naar zijn 200-daags gemiddelde, maar deze keer lijkt er meer aan de hand.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Platinaprijs kan snel beginnen te stijgen

Te midden van al de heisa over het goud hebben we de platinaprijs een beetje uit het oog verloren. Absoluut ten onrechte want rond platina doen zich een aantal interessante ontwikkelingen voor. Er dreigen bijvoorbeeld problemen aan de aanbodzijde en dat kan de platinaprijs door het plafond jagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Dijsselbloem: VS pakt problemen niet aan, wij wel

De lijn van de VS (stimuleren) leidt op korte termijn mogelijk tot extra groei, maar op langere termijn wordt niet de wortel van de problemen aangepakt. Wij in Europa doen dat wel.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Daar gaat goud

Onder 1430 dollar nu, ofwel -1,90%.

Onder 1430 dollar nu, ofwel -1,90%.

"BNP Paribas Friday cut its outlook on gold prices for this year and next, but said it expects the metal to trade back above $1,600/oz in six months. The bank now sees gold averaging $1,580 a troy ounce this year, down 5% on its previous forecast. In 2014, it expects gold to average $1,520/oz, also down 5% on its earlier outlook."

Lees verder op iex.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs