EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33511 tot 33515
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

‘Een abrupt einde aan QE zou een complete ramp veroorzaken’

De recent bekendgemaakte minutes van het Federal Open Market Committee suggeren dat er binnen de Amerikaanse centrale bank een steeds grotere groep bereid is om de politiek van monetaire verruiming af te bouwen. Dat zou dan in stapjes moeten gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Anti-diefstal tip van twee Bitcoin-miljonairs

Tyler en Cameron Winklevoss waren klasgenoten van Marc Zuckerberg.

Tyler en Cameron Winklevoss waren klasgenoten van Marc Zuckerberg.

De tweeling huurde hem in om software voor hun sociale netwerksite ConnectU af te maken. Maar Zuckerberg zou de code hebben gepikt en in 2004 Facebook zijn begonnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Amerikanen adviseerden Vietnam het goud naar de Fed te brengen

Een Wikileaks document uit 1975 legt bloot dat Amerika de Vietnamese regering ervan probeerde te overtuigen het goud naar de New York Fed en niet naar de Bank of International Settlements te brengen. Amerika had er belang bij om greep te houden op de internationale goudmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

"De SDR kan goud niet vervangen als reserve"

Een Wikileaks cable uit 1973 laat zien dat de Franse president Pompidou sceptische is over de Special Drawing Rights van het IMF als alternatief voor goud. Hij voegt zich met deze uitspraak bij zijn voorganger Charles de Gaulle, die al in 1965 zei dat alleen goud een stabiele basis kan zijn voor het monetaire systeem.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Cypriostische bailout 35% hoger!

Kan de situatie in Cyprus nog rechtgezet worden? Vandaag buigt de Eurogroup zich over de bailout, maar het gat dat moet worden dichtgereden is in ieder geval al groter dan eerst was aangenomen. De situatie evolueert snel van kwaad naar erger, een evolutie die niet te stoppen lijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs