EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33536 tot 33540
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Als Singapore een belastingparadijs is, is België dan een sterfparadijs?

Een belastingparadijs, wat is dat? Het woord heeft me altijd al vreemd in de oren geklonken. Sommige landen heffen beduidend minder belasting dan anderen en daarom moeten ze blijkbaar gestigmatiseerd worden. Dat is het gedrag van kleine kinderen op de speelplaats: "jouw rapport is beter dan het onze en daarom pesten we u". De eigen problemen worden weggemoffeld want alles is toch de schuld van de andere. België zit met gigantische problemen inzake inkomsten én uitgaven maar dat is allemaal de schuld van belastingontduikers en belastingontwijkers (u bent spaarzaam? schaam u, de staat heeft het geld nodig!). 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

De Japanse Monetaire Tsunamie

De Japanse premier Shinzo Abe en de president van de Japanse Centrale Bank (BOJ) Hirohiko Kuroda hebben besloten het roer radicaal om te gooien, maar ondanks dat de stap verwacht werd heeft de omvang van de monetaire operatie vriend en vijand verbaasd....

Lees verder op liberalemedia.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

TA: koers Brent olie zakt weg

De Brent olieprijs noteert vrijdag op het laagste niveau in 8 maanden en heeft steunniveaus gebroken.

De Brent olieprijs noteert vrijdag op het laagste niveau in 8 maanden en heeft steunniveaus gebroken.

Het International Energy Agency (IEA) stelde zijn groeiverwachtingen voor de vraag naar olie donderdag neerwaarts bij in navolging van OPEC en het Amerikaanse  Energy Information Administration (EIA).

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Crisis in de Eurozone: wie is als volgende aan de beurt?

Wat betreft de crisis in de Eurozone is vooral 1 vraag belangrijk: wie is als volgende aan de beurt? Volgens de meeste waarnemers staat het als een paal boven water dat de crisis nog niet uitgewoed is. Het is slechts een kwestie van tijd alvorens een volgend land zal komen melden dat er ‘problemen’ zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2013

Cypriotische president vraagt EU om meer financiële steun

Cyprus vraagt de Europese Unie om extra noodhulp. Nu de financieringsbehoeften van het eiland geen 17 miljard, maar 23 miljard euro blijken te bedragen, ziet president Nicos Anastasiades zich genoodzaakt opnieuw aan te kloppen bij de Europese leiders.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs