Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 33536 tot 33540
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 maart 2013

'Debat heffing spaargeld na overleg eurogroep'

Het parlement van Cyprus zal pas weer spreken over een eventuele heffing op spaartegoeden nadat de eurogroep zondag heeft overlegd over de financiële crisis in de eilandstaat. 

Dat heeft een Cypriotische parlementariër zaterdag gezegd. De ministers van Financiën van de eurolanden overleggen zondag verder over een oplossing voor de crisis in Cyprus.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 23 maart 2013

Wat u moet weten over de situatie in Cyprus

De kapitaalstromen in Cyprus zullen waarschijnlijk aan banden worden gelegd.

Bron: zilvervis.net
Geplaatst: zaterdag 23 maart 2013

10 opmerkelijke feiten over water

Nederland was gastland voor de internationale viering van Wereldwaterdag (WWD), gisteren 22 maart. Dit jaar staat Wereldwaterdag in het teken van Water Samenwerking. Er is voor dit thema gekozen omdat 2013 door de VN is uitgeroepen tot het internationale jaar van samenwerking op het gebied van water. Kopstukken van de Verenigde Naties (VN), maatschappelijke organisaties (waaronder jongeren), regeringen en de private sector kwamen naar Den Haag om het belang van samenwerking op het gebied van water als fundament voor vrede en duurzame ontwikkeling te onderstrepen en bespreken. Schoon water staat hoog op de politieke agenda omdat het verschrikkelijk belangrijk is. Waarom? Zie hieronder 10 opmerkelijke feiten.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zaterdag 23 maart 2013

Bankencrisis in Cyprus: told you so

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

De cypriotische bankencrisis leidt alom tot verontwaardiging, vooral vanwege de plotseling ingestelde ‘salvageheffing’ door de ministers van de Eurogroep. De woede is echter niet helemaal vrij van opportunisme.

Bron: com.cy
Geplaatst: zaterdag 23 maart 2013

Putin tegen de Russen:

 NICOSIA – A web site on Friday claims to have seen an urgent bulletin from the Russian Foreign Ministry sent to its embassies all over the world advising both Russian citizens and companies to begin divesting their assets from Western banking and financial institutions “immediately”.