EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33541 tot 33545 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Uw nieuwbouwwoning staat er over 500 jaar nog

Ik wilde een originele blogpost schrijven over iets wat pas in een flits tot me doordrong : er worden elk jaar maar 14,000 woningen gesloopt, terwijl er nu 7.4 miljoen woningen staan. Dus snel wat gegoogled over dit onderwerp en helaas: Toen Prof. André Thomsen van de TU Delft met emeritaat ging in 2006 hield hij zijn afscheidsrede precies over dit onderwerp. Er rest mij dus niet heel veel meer dan een kleine update plus wat onwetenschappelijk gefilosofeer van een DHZ-blogger over wat het zou kunnen betekenen….. Als je elk jaar 14.000 woningen vervangt op een bestand van 7.4 miljoen woningen dan is de noodzakelijke levensduur van de gemiddelde woning dus …. tromgeroffel …. 528 jaar (bij de sloopvolumes in 2006 was dat nog 400 jaar).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Experts bevestigen het bijna einde van de papieren goudhandel

Er is momenteel een veel grotere vraag naar fysiek goud dan dat er aanbod is, dat zegt SilverDoctors.

Er is momenteel een veel grotere vraag naar fysiek goud dan dat er aanbod is, dat zegt SilverDoctors.

De banken zien met lede ogen hun goudvoorraden dalen. De recente goudcrash moest de goudkevers afschrikken, maar heeft het tegenovergestelde effect gehad. De vraag is dan ook wat er met de goudmarkt gebeurt als er steeds meer mensen hun goud terug willen en er geen goud meer voorhanden is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Recordreeks Wall Street ten einde

De aandelenbeurzen op Wall Street stonden donderdag licht in de min, waarmee er een einde kwam aan de recordreeks die in de 5 voorgaande handelsdagen werd neergezet. Handelaren verwachten echter dat de weg omhoog snel weer wordt teruggevonden.

Drie kwartier voor het slot noteerde de Dow-Jonesindex 0,1 procent lager op 15.095,22 punten en de S&P 500 verloor 0,3 procent tot 1629,13 punten. De Nasdaq ging 0,1 procent vooruit tot 3416,47 punten. De door technologiefondsen gedomineerde index bereikte op 10 maart 2000 zijn hoogste stand ooit op 5132,52 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

EU en Canada dichtbij handelsakkoord

De Europese Unie heeft bijna een handelsakkoord bereikt met Canada. Alleen over enkele landbouwkundige onderwerpen moet nog overeentstemming worden bereikt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Fannie Mae betaalt 59 miljard dollar dividend aan VS

De Amerikaanse hypotheekverstrekker Fannie Mae keert 59,4 miljard dollar (45,2 miljard euro) dividend uit aan de Amerikaanse overheid, die het bedrijf in 2008 overeind hield met 117,1 miljard dollar aan noodsteun. Dat werd bekendgemaakt bij de presentatie van de kwartaalcijfers.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs