Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3356 tot 3360
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Koers bitcoin dit jaar meer dan verdubbeld

De koers van de virtuele munt bitcoin is dit jaar al meer dan verdubbeld. Vrijdag ging de koers van de virtuele munteenheid al even door de grens van 900 dollar, meldt de Volkskrant.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Belgische kredietwaardigheid verlaagd van AA naar AA- door "budgettaire ontsporingen"

Kredietbeoordelaar Fitch heeft vandaag de Belgische kredietwaardigheid verlaagd van AA naar AA- vanwege "budgettaire ontsporingen". De vooruitzichten zijn wel stabiel, wat betekent dat Fitch geen nieuwe verlaging van de rating verwacht op middellange termijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 december 2016

7 boeken die je moet lezen om in 2017 rijk te worden

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de rijke mensen minstens 30 minuten per dag leest. De rijkste persoon ter wereld, Bill Gates, leest 1 boek per week. De 2e rijkste persoon ter wereld, Warren Buffett, leest minstens 6 uur per dag. Als het voor hen werkt, kan het ook voor jou werken.

Onderstaande 7 boeken van persoonlijke financiƫn tot beleggen kunnen jou de komende 12 maanden op weg zetten naar een rijkelijk leven vol geld en plezier.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 december 2016

In 2017 ligt het internet minstens 24 uur plat over heel de wereld

Het is de periode van voorspellingen voor het nieuwe jaar. Maar 1 voorspelling valt dit jaar pas echt op. Chief information security officer James Carder van LogRhythm voorspelt namelijk dat het internet in 2017 volledig plat zal vallen. En de financiƫle markten zullen crashen wanneer dit gebeurt.

In 2016 zagen we al verschillende keren tot waar hackers in staat zijn. Maar dat is volgens James Carder enkel oefening geweest. Het waren testraketten in de oceaan.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Heel matig

De verwachtingen van Donald Trump als president zijn hooggespannen, maar de torenhoge vertrouwenscijfers in de VS stroken niet met de feiten.

'De hoop is echt tot grote hoogten gestegen. Het moet binnenkort allemaal veel beter gaan dan het ging, op de beurs en bij de consumenten', zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Maar als je gewoon kijkt naar de feiten op de grond... Daar komen zo'n beetje de eerste cijfers binnen van 'post-Trump', daar zien we het niet in hoor.'