EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3356 tot 3360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Wat deze mogelijk toekomstige Fed-gouverneur zegt is beangstigend!

Bij de Fed staan momenteel drie posities open voor de raad van gouverneurs. Twee namen zijn zo goed als bevestigd om die posities in te nemen. Maar wat een van deze mensen zegt is werkelijk beangstigend!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Malta: weldra een ex-belastingparadijs?

Malta heeft decennialang de reputatie gehad een belastingparadijs te zijn. Malta heeft een gunstig belastingtarief voor bedrijven, kapitaal en winsten, alsook zeer weinig openbaarheidsverplichtingen.

Op papier heeft Malta nochtans de hoogste fiscale druk op ondernemingen van de hele EU: 35%. Maar door heel wat uitzonderingsregimes en gunsttarieven voor dividenden zou de reële belastingvoet slechts 5% zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

“Boodschap Golfstaten maakt einde een einde aan ontkenning link tussen islam en terreur”

“Donald Trump, volgens ‘het kamp van het Goede’ de idioot van dienst, leidt tegen islamitische terreur een beleid met spectaculaire gevolgen,” schrijft Ivan Rioufol (Le Figaro) op zijn blog Liberté d’expression. “Vier landen -Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein en Saoedi-Arabië, [later gevolgd door Libië, Jemen en de Malediven, nvdr.] – hebben elk om beurt aangekondigd hun diplomatieke relaties met Qatar stop te zetten. Deze partner van Frankrijk wordt van ‘steun aan het terrorisme’ beschuldigd ‘, onder meer aan Al Qaeda, de Islamitische Staat (IS) en het Moslimbroederschap.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

Poetin: We willen voorkomen dat Syrie zoals Libie wordt

Volgens Poetin is de Russische interventie in Syrië niet bedoeld om Assad te steunen, maar om te voorkomen dat Syrië als staat uiteenvalt en dat daaruit een situatie van chaos ontstaat die vergelijkbaar is met landen als Libië, Somalië en Afghanistan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

Na Griekse luchthavens, nu ook grote Griekse zeehaven in Duitse handen

In april besloot de Europese Investeringsbank (EIB) om 280 miljoen euro te investeren in 14 Griekse luchthavens. Bij beurs.com kon u lezen hoe dit geld gebruikt werd om een lening te financieren aan Fraport Greece, een Griekse dochter van het Duitse Fraport AG, de uitbater van de luchthaven van Frankfurt. Aan de spotprijs van 1.2 miljard euro mag Fraport in samenwerking met Grieks energiebedrijf Copelouzos de luchthavens voor 40 jaar uitbaten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs