EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33551 tot 33555
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Infographic: Het belang van ratio's

Een infographic van VisualCapitalist laat zien hoe belangrijk het is om te kijken naar ratio's, omdat die een zuiverder beeld verschaffen van onderlinge waarde dan een notering in dollars. Wat in dollars stijgt kan tegelijkertijd dalen in termen van goud of olie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Is een Cyprioot echt vijf keer rijker dan een Duitser?

Een vaststelling die inslaat als een bom: geen enkel gezin uit de eurozone is armer dan het doorsnee Duits gezin. Het gemiddelde Cypriotische gezin is zelfs vijf keer rijker. En net die arme dutsen van Duitsers moeten die rijke stinkers van Cyprioten financieel bijstaan. Snapt u dat?

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Zijn vluchtende Japanners verantwoordelijk voor de nieuwe highs in de S&P500?

Japan wil de Yen lager en slaagde daar de voorbije maanden wonderwel in. Maar hoe ga je daar mee als spaarder of institutioneel?

Japan heeft, na de VS, de grootste obligatiemarkt van de wereld. Er zit ongeveer $6.000 miljard in dergelijke obligaties geparkeerd en met 0,5% rente en een mogelijke inflatie van 2%, zijn deze bonds zekere verliezen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Griekse werkloosheid schiet onverminderd snel omhoog

There was much hope in the feudal states of Europe that the monthly December drop in Greek unemployment - the first in years - was the beginning of the end for local misery.

Spread by gender, the unemployment rate for males was 23.9%, while a record 31.4% of eligible women had no job in January.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Gezamenlijk overleg over cyberaanvallen

Banken gaan met consumentenorganisaties en bedrijven praten over de gevolgen van cyberaanvallen en de lessen die hieruit te trekken zijn voor de toekomst. Dit gebeurt naar verwachting begin volgende week onder voorzitterschap van De Nederlandsche Bank. Ook gisteren waren er weer enkele - korte - verstoringen als gevolg van DDoS-aanvallen. Banken vinden dit heel vervelend voor hun klanten en stellen alles in het werk om dit soort aanvallen af te wenden. Cyberaanvallen zijn een zaak van nationaal belang waarin samenwerking tussen alle betrokken partijen noodzakelijk is.

Lees verder op blogspot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs