EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33551 tot 33555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Hoogste slotstand AEX van 2013

Vanwege de viering van Hemelvaartsdag was het zeer rustig op het Damrak. Daar bewoog de graadmeter bij lage volumes tussen 357,03 en 359,87 punten. Het vorige jaarrecord was 358,92 punten en dateerde van 30 januari.

Elders in Europa lieten de beurzen een gemengd beeld zien, na de sterke opmars in de afgelopen dagen. De beurzen in Frankfurt en Londen stegen 0,2 respectievelijk 0,1 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Slovenië stelt besparingsplan voor om noodhulp te vermijden

De centrumrechtse Sloveense overheid heeft een besparingsplan goedgekeurd dat zal voorgelegd worden aan de Europese Commissie. Zo hoopt het land geen beroep te moeten doen op internationale noodhulp, aldus premier Alenka Bratusek. De regering wil door de BTW te verhogen en besparingen door te voeren het begrotingstekort verminderen met meer dan een miljard euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Banklimieten Cyprus blijven van kracht

Cyprus houdt de eerder ingestelde beperkingen op het betalingsverkeer in stand, totdat het directe gevaar van een bankrun is geweken.

Cyprus houdt de eerder ingestelde beperkingen op het betalingsverkeer in stand, totdat het directe gevaar van een bankrun is geweken.

Dat heeft de president van de Cypriotische centrale bank Panicos Demetriades donderdag gezegd, zo meldt persbureau AP. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Spaans onderwijs ligt hele dag plat

De Ley Orgánica de Calidad de la Educación (LOMCE) zou volgens de Spaanse regering de kwaliteit van het Spaanse onderwijs moeten verbeteren. Volgens tegenstanders van de wet van minister Jose Ignacio Wert is de nieuwe onderwijswet seksistisch, anti-educatief, gericht op klasse en partijdig.

Lees verder op inspanje.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2013

Steun China met verantwoord ondernemen

Nederland gaat China helpen met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat maakte het ministerie van Buitenlandse Zaken donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs