Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 33561 tot 33565
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Goud in langste periode zonder nieuwe record sinds 2008

De goudprijs zat gedurende 28 jaar op draag zaad, zonder nieuw record, tussen 1980 en 2008. Sinds 2008 werd het ene record na het andere gebroken. Maar deze consolidatieperiode van de goudprijs strekt zich momenteel zo lang uit, dat we ondertussen in de langste periode zitten zonder nieuw record sinds 2008 aldus

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Meerderheid Italianen voor uitlenen goudreserve

Een Italiaans onderzoeksbureau heeft in opdracht van de World Gold Council gevraagd hoe Italianen denken over het uitlenen van de goudvoorraad. Opvallend genoeg blijkt de meerderheid van 52% dat een goed idee te vinden. Maar liefst 35% heeft er geen mening over. Italië heeft een goudvoorraad van meer dan 2.400 ton.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Nederlands uurloon 32 % hoger dan gemiddeld in EU

Nederlandse werkgevers waren in 2012 32,3% meer kwijt aan arbeidskosten dan het gemiddelde in de Europese Unie.

Dat blijkt dinsdag uit gegevens van het Duitse statistisch bureau Destatis, die het FD publiceert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Platina en palladium: prijs moet, kan en zal omhoog gaan (Rick Rule)

Rick Rule van Sprott Asset Management vertelt in een interview over zijn ervaringen in de mijnbouwindustrie. Veel beleggers gaan er van uit dat ze onder de goudmijnen de volgende 

 of zelfs hunderd-bagger hebben. Op de vraag aan Rick Rule hoeveel van deze aandelen hij heeft gehad in heel zijn carrière luidt zijn antwoord: 3, waarvan hij er 2 niet verdiende, aldus Rick Rule. Het is dus ontzettend moeilijk om dergelijke goudmijnen te vinden. Maar het belangrijkste stuk van onderstaande video gaat over platina en palladium.

Bron: allesoveraandelen.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Kredietwaardigheid Cyprus afgewaardeerd: aandelenkoers AEX krabbelt op

De situatie rondom de Cypriotische bankensector heeft de afgelopen dagen voor opschudding op de beurs gezorgd. Het besluit van de EU om Cyprus 5,8 miljard euro van het steunpakket uit eigen zak te laten betalen, over de rug van de spaarders, leverde veel kritiek op.