EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33561 tot 33565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Wereld heeft voorbije twintig jaar nauwelijks vooruitgang geboekt

De wereld heeft de voorbije decennia bijzonder weinig vooruitgang geboekt. Dat heeft gewezen Sovjet-leider Michail Gorbatsjov gezegd naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de milieugroep Green Cross International, die hij samen met de gewezen Zwitserse politicus Roland Wiederkehr heeft opgericht. Een groot gedeelte van de verantwoordelijkheid voor het gebrek aan vooruitgang moet volgens Gorbatsjov worden gezocht in een gebrek aan leiderschap en visie. Het leefmilieu heeft volgens de gewezen Sovjet-leider een eigen perestrojka en glasnost nodig.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Richmond Fed President Jeffrey Lacker zou QE onmiddellijk stopzetten

De discussie over de monetaire politiek zoals die nu door de Fed wordt gevoerd laait steeds hoger op. Richmond Fed President Jeffrey Lacker zou QE onmiddellijk stopzetten wanneer hij een ‘dictator’ was, zo verklaarde de centrale bankier in een interview op CNBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Opec ontkent formele planning voor spoedvergadering

LONDEN (Dow Jones)--De Organisatie van olie exporterende landen (Opec) onderneemt geen formele stappen om een spoedvergadering in het leven te roepen, stellen drie functionarissen van de groep op vrijdag, waardoor een bijeenkomst onwaarschijnlijk is voordat een ingeroosterde conferentie plaatsvindt aan het einde van de maand.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Strengere regels banken leidt tot hogere hypotheekrente

De hypotheekrente in Nederland is sinds de kredietcrisis gestegen vanwege strengere eisen voor banken, zo meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Banken hebben om hun kapitaalpositie te versterken de winstmarges op hypotheken verhoogd, waardoor de rente die de consument betaald is gestegen, aldus de ACM.

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Elektronica helft goedkoper dan tien jaar geleden

Terwijl het levensonderhoud sinds 2003 gemiddeld 19 procent duurder is geworden, zijn er ook producten die goedkoper zijn dan tien jaar geleden.

Lees verder op nugeld.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs