EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33566 tot 33570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

“Potentieel van Facebook wordt sterk onderschat”

In de U.S. is geen aandeel meer omstreden dan Facebook, waarbij we Apple even terzijde laten. De IPO heeft veel investeerders met een ontevreden gevoel opgezadeld, wat tot gevolg heeft dat Facebook voor- maar vooral veel tegenstanders heeft.

Leon Cooperman van Omega Advisors heeft zich tot het kamp van de minderheid bekeerd, hij is 1 van de weinige fund managers die een aankoop van de aandelen Facebook wel ziet zitten. Cooperman is echter onmiddellijk bereid om de discussie met het andere kamp aan te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Eurozone nog steeds verlamd toont onderzoek van Fitch

Een meerderheid van de Europese beleggers is van mening dat de crisis in de eurozone nog niet over is, waarbij zwakke economische groeivooruitzichten de belangrijkste zorg is, toont een enquete van Fitch Ratings maandag aan.

Een meerderheid van de Europese beleggers is van mening dat de crisis in de eurozone nog niet over is, waarbij zwakke economische groeivooruitzichten de belangrijkste zorg is, toont een enquete van Fitch Ratings maandag aan.

Beleggers die de houdbaarheid van de huidige financiele marktsterkte betwijfelen, zijn onder te verdelen in twee kampen; 29% heeft het gevoel dat dit een kortstondige periode van marktkalmte betreft, en 30% stelt dat de markt irrationeel uitbundig is en het zwakke economische vooruitzicht voor Europa negeert.

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Cyprus: “De eurogroep spit verder”

De ministers van Financiën van de eurogroep zullen waarschijnlijk tijdens hun bijeenkomst vandaag in Brussel de eerste tranche van de noodhulp ter waarde van drie miljard voor Cyprus deblokkeren. “Twee miljard euro zal half mei worden overgemaakt, het laatste deel eind juni”, verduidelijkt Politis.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Ook beleggers ongerust over SARS-virus

De ontdekking van een nieuwe variant van het SARS-virus leidde maandag ook op de aandelenmarkten tot ongerustheid. Luchtvaartmaatschappijen behoorden tot de sterkste dalers, omdat uitbraken van besmettelijke ziektes grote gevolgen kunnen hebben voor het vliegverkeer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Column Kees de Kort | Tij is aan het keren

De Kort gaat in op het Amerikaanse begrotingstekort, waaraan hard wordt gewerkt. Op 1 januari ging een belastingverhoging in en 1 maart werden de uitgaven verlaagd. "Het was natuurlijk heel opmerkelijk dat de tekorten de eerste maanden van het jaar torenhoog bleven. Alsof er geen belastingverhoging geweest was. Een verklaring daarvoor heb ik ook niet."Hij gaat verder: "Je merkt nu dat de Amerikaanse tekorten aan het afnemen zijn. In april, altijd een bijzondere maand, was er een begrotingsoverschot. Uiteindelijk zie je toch na een aantal maanden de inkomsten van de overheid stijgen en dat de uitgaven iets of wat onder druk komen te staan. Dat verbetert nog wel, dus het begrotingstekort in de VS wordt echt kleiner."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs