Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 33566 tot 33570
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Infographic: Hoe alles omhoog ging sinds maart 2009

En infographic van de Wall Street Journal laat zien dat aandelen, obligaties, olie en goud allemaal zijn gestegen in dollars. Maar hoe is dat mogelijk? Waar zijn dan de verliezen? Het geld is minder waard geworden...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Pensioenfondsen moeten in hypotheken

Pensioenfondsen zouden gestimuleerd moeten worden om in hypotheken te beleggen, zo meent Kees van Dijkhuizen van de bank NIBC. Door hypotheken van de balans te halen kunnen banken makkelijker kredieten verstrekken. Pensioenfondsen krijgen schuldpapieren met een beter rendement.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Jim Sinclair pleit voor goudmijnaandelen

Jim Sinclair houdt een pleidooi voor de goudmijnaandelen. In zijn recentste nieuwsbrief haalt hij aan dat het uiterst dom zou zijn om nu goudmijnaandelen te verkopen. Als je investeert in de juiste goudmijnen, kunnen er alleen maar hogere koersen volgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

5 basisregels om te beleggen in goud

Voor vele beleggers in goud is het al anderhalf jaar nagelbijten. De fundamenten voor een hogere goudprijs zijn meer dan ooit aanwezig en toch beweegt de goudprijs amper, we staan zelfs al bijna 20 % onder de topkoers van in 2011. Voor wie gelooft in de fundamenten voor een hogere goudprijs in de toekomst, kunnen deze 5 basisregels een goede houvast zijn.

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

3 grafieken die aantonen dat goud de slechtste investering van 2013 is

De langste goudrally sinds het einde van Wereldoorlog I lijkt ten einde. Goud kende zijn slechtste jaarstart in ruim 25 jaar. Institutionele beleggers zoals John Paulson, wiens goudfonds dit jaar al 18% lager noteert, en George Soros, die zijn goudvoorraad dumpt, voorspellen weinig goeds. Wanneer grote beleggers eruit stappen, duurt het meestal niet lang voor de rest volgt.