EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33586 tot 33590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Productie industrie op laagste niveau 3 jaar

De productie van de Nederlandse industrie is in maart met 5,3 procent gedaald vergeleken met dezelfde maand vorig jaar en is daarmee op het laagste niveau terechtgekomen in 3 jaar. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Run op goud

Het is alweer enkele weken geleden, dat de prijs voor goud en zilver een flinke smak naar beneden maakte. De prijs voor goud daalde tot ver onder $ 1400 per troy ounce (31.1 gram) en zilver bracht met $ 23 per troy ounce nog maar net iets meer op dan de kostprijs.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Fed stuurt goud naar $ 3.350 en olie naar $ 190 tegen eind 2014

BofA voorziet dat de Amerikaanse arbeidsmarkt nog 1,5 tot 2 jaar nodig heeft om voldoende hersteld te zijn zodat de Federal Reserve kan stoppen met quantitative easing. Dit heeft zo zijn gevolgen voor de balans van de Fed aldus Zerohedge. Deze zou tegen eind 2014 aangroeien tot $ 5 biljoen. Als de Bank of America gelijk krijgt, zal de balans van de Federal Reserve eind 2014 al 30 % van het bbp bedragen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Omega Diamonds koopt strafvervolging af voor 160.000.000 euro

Het Belgische diamantbedrijf Omega Diamonds wordt verdacht van belastingontduiking à 2 miljard euro. Maar de diamantair koopt nu strafvervolging af voor 160 miljoen euro.

Het Belgische diamantbedrijf Omega Diamonds wordt verdacht van belastingontduiking à 2 miljard euro. Maar de diamantair koopt nu strafvervolging af voor 160 miljoen euro.

De beerput in de Antwerpse diamantwereld wordt niet gereinigd, want het Belgische dagblad De Standaard weet te melden dat Omega Diamonds een schikking heeft getroffen met de Belgische variant van de Fiod, de Bijzondere Belastinginspectie (BBI). Het zou gaan om een bedrag van 160 miljoen euro, de grootste schikking ooit in de Belgische geschiedenis. Daarvan gaat 150 miljoen naar de fiscus en 10 miljoen naar het parket.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

73 miljoen jongeren zonder job, geen verbetering in zicht

Dit jaar zouden er wereldwijd 73,4 miljoen jongeren geen werk hebben. Dat is 12,6 procent van de totale bevolking jonger dan 25 jaar. Dat berekende de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO). Bovendien is er geen verbetering in zicht, zelfs niet op langere termijn. De ILO verwacht dat de werkloosheidsgraad nog verder zal toenemen tot 12,8 procent tegen 2018.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs