EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33591 tot 33595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Meerderheid verwacht daling waarde koopwoning

Drie procent van de kopers denkt zelfs dat de huizenprijzen dit jaar al aantrekken. Dat stelt makelaarskantoor Makelaarsland woensdag op basis van een enquĂȘte onder bijna duizend klanten.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Krimp industrie eurozone kleiner dan gedacht

De industrie in de eurozone is in april iets minder sterk gekrompen dan eerder gedacht. Dat bleek donderdag uit nieuwe ramingen van onderzoeksbureau Markit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Centrale banken kopen steeds vaker aandelen

Centrale banken kopen steeds meer aandelen, zo schrijft Bloomberg. Uit een enquête onder zestig centrale bankiers blijkt dat aandelen steeds vaker gezien worden als serieus alternatief voor staatsobligaties. De Zwitserse, Israelische, Tsjechische, Koreaanse en Japanse centrale bank doen het al.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Fed blijft $85 miljard per maand opkopen, gaat mogelijk meer doen

De Federal Reserve blijft maandelijks $85 miljard aan schulden uit de markt halen. Dat kan meer en minder worden, naargelang de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en de inflatie. Het ligt niet in lijn der verwachting dat de Fed spoedig zal stoppen met stimuleren. De schuldenberg wordt steeds groter.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

20 signalen van een economische depressie in Europa

De grote depressie 2.0 ontwikkelt zich in snel tempo in Europa. Hiermee lijkt Europa het voortouw te nemen van een globale depressie zoals in de jaren ' 30. De maatregelen die genomen worden, hebben een desastreus effect. De steeds toenemende maatregelen in de Verenigde Staten lijken ook steeds minder effect te hebben. We zijn op weg naar een nieuwe grote depressie, in Europa is deze al volop aan de gang.

verzamelde 20 signalen:

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs