Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 33596 tot 33600
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

De vraag van 4.000 miljard dollar: waar ligt de uitgangsdeur voor de Fed?

De Federal Reserve wordt geconfronteerd met een vraag van 4.000 miljard dollar: waar ligt de uitgangsdeur voor de superruime monetaire politiek zoals die vandaag wordt gevoerd? Van die vraag liggen naarmate de tijd verstrijkt steeds meer investeerders wakker.

De Amerikaanse centrale bank heeft massa’s schulden opgekocht in de vorm van obligaties, met als bedoeling om de US-economie een duwtje in de rug te geven. Onrechtstreeks gebeurde dit door het stimuleren van de beurskoersen, waardoor de Amerikanen een gevoel van welvaart kregen.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Londen adviseert om geld uit Cyprus weg te halen

Gepensioneerden die in Cyprus wonen kunnen beter hun pensioen naar een rekening in een ander land laten overmaken. Dat advies heeft de Britse regering dinsdag aan zijn 'pensionado's' in Cyprus gegeven. De Cypriotische banken zijn als gevolg van de crisis in hun noodlijdende sector in het land gesloten. Het is de bedoeling dat ze donderdag weer opengaan.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Vertrouwen in euro op dieptepunt

Het vertrouwen in de stabiliteit van de euro is gekelderd. In september 2012 had 43 procent van de Nederlanders vertrouwen in de Europese munt, nu is dat nog maar 32 procent.

Uw browser ondersteunt geen javascript of javascript staat uitgeschakeld. Hierdoor kunnen er cookies geplaatst worden waar u geen toestemming voor heeft gegeven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Financiële crisis in Europa zet zich door

Als je de gewone media mag geloven, zijn we weer aan het ergste ontsnapt en kan alles nu alleen maar beter gaan. Cyprus was het dieptepunt van de Europese crisis. Dit verhaal hebben we al meer dan eens eerder gehoord. De cijfers laten alvast iets anders zien, de financiële crisis zet zich gewoon door.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Er klopt iets niet op de zilvermarkt

De zilverprijs is dit jaar niet in goeden doen. Van een prijs rond de $ 30 is ze na 3 maanden lichtjes teruggevallen tot iets onder de $ 29. In deze omstandigheden zou je kunnen verwachten dat de zilvervoorraden van de