EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33596 tot 33600
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Nekslag goud kost centrale banken meer dan 500 miljard dollar!

De nekslag die het goud werd toegebracht kwam als een complete verrassing en een voldoende verklaring voor de gebeurtenis kunnen we nog altijd niet geven. Exchange-traded products hebben een belangrijke rol gespeeld, maar de katalysator voor de verkopen door deze fondsen is nog altijd mysterieus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

China sluit handelsovereenkomst met IJsland

De Chinezen willen de samenwerking met IJsland versterken. De strategische ligging maakt het eiland tot een goede uitvalsbasis voor China in het Arctische gebied. Dit gebied is niet alleen interessant vanwege de nieuwe Arctische handelsroute, maar ook voor grondstofwinning in dit gebied.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

5 miljoenste hybride auto rolt uit Toyota-fabriek

Toyota heeft met 5 miljoen geproduceerde hybride auto’s wereldwijd een nieuwe mijlpaal bereikt. Dit maakte de Japanse autofabrikant donderdag bekend.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Miljoenenfraude bij supermarkten

Miljoenenfraude bij supermarkten

Miljoenenfraude bij supermarkten

Zeker 27 eigenaren van supermarkten hebben tegenover de Belastingdienst bekend jarenlang belasting te hebben ontdoken. Dat deden ze door kunstmatig hun omzet te verlagen, zodat ze minder belasting hoefden te betalen.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Wanneer wordt China grootste wapenklant van de wereld?

Het voorbije jaar werd wereldwijd een bedrag van 1,75 biljoen euro geïnvesteerd in defensie-uitgaven. Dat betekende een daling met 0,5 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van het Stockholm International Peace Research Institute (Sipri). Er wordt aan toegevoegd dat de wereldwijde bestedingen voor defensie het voorbije jaar voor het eerst in anderhalf decennium zijn gedaald. Volgens het rapport werden de stijgende uitgaven in China en Rusland ruimschoots gecompenseerd door een inkrimping in de Verenigde Staten en de Europese Unie. De Verenigde Staten blijven wel wereldwijd marktleider.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs