Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 3361 tot 3365
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Van bitcoin naar zilver

Een goed jaar geleden vroeg mijn zoontje (toen 9) me uitleg over bitcoin. Hij had mij er wel ééns over bezig gehoord en wou weten hoe dat werkte.

Ik omschreef het een beetje als “cash geld van het internet” en somde de voordelen op. Ik zei ‘m ook dat de prijs hard was gestegen de voorbije jaren en inmiddels van $1200 was teruggevallen naar (op dat moment) $400.

“$400? Dan staan het nu laag he papa. En als het laag staat, moet je kopen. Mag ik van jou 1 bitcoin kopen?”. “Natuurlijk mag dat maar jij neemt dan het risico. $400 is misschien wel laag maar het kan altijd nog lager. Misschien kan zelfs je hele investering weg zijn als het niks wordt met bitcoin”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Bank of England duwt pond lager na rentebehoud

De Bank of England kondigde donderdag aan dat de groeivooruitzichten van de Britse economie positiever zijn dan verwacht. Dit jaar moet het lukken om een groei te realiseren van 2 procent maar dat wilt niet zeggen dat de rente verhoogd zal worden. Het ‘tegenvallende’ nieuws duwde het Britse pond lager omdat speculanten gokte op een mogelijke renteverhoging.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

7 tips om dit jaar miljonair te worden

Miljonair worden. Wil jij het? Is het bereikbaar? Geloof het of niet, maar iedereen heeft het in zich om miljonair te worden. Veel jongeren spenderen hun geld liever aan auto’s, kleren of smartphones, maar iedereen heeft de mogelijkheid om miljonair te worden. Je moet enkel deze 7 tips volgen. Misschien lukt het dan dit jaar nog.

Sommige zullen er al in slagen om binnen het jaar miljonair te worden, anderen zullen er wat langer over doen. Maar wanneer je onderstaande 7 tips volgt, zal het je zeker lukken.

Dit is wat je vanaf NU moet doen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

'Toekomst euro blijft bron van zorg'

Hoewel de donkerste dagen van de schuldencrisis duidelijk tot het verleden behoren, blijft de toekomst van de euro een grote bron van zorg. Dat stelden bestuurders van ING donderdag in een toelichting op de jaarcijfers van de bank.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Farage: ‘Laten we Trump uitnodigen in het Europees Parlement’

Voormalig UKIP-leider Nigel Farage heeft zijn collega’s in het Europees Parlement voorgesteld om de Amerikaanse president Donald Trump uit te nodigen:

“Alle aanwezigen hier zeggen democraten te zijn. Wel nu is er een kans om dat te bewijzen: laten we president Trump uitnodigen om naar hier te komen.’