Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3361 tot 3365
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Zuid-Korea, Japan en de VS verbieden de invoer van producten uit Noord-Korea, maar eten volop Noord-Koreaanse vis

Zuid-Korea, Japan en de Verenigde Staten verbieden de invoer van producten uit Noord-Korea, maar kunnen toch niet beletten dat visproducten van die gemeenschappelijke vijand op hun markten te koop worden aangeboden.

Het probleem is vooral te wijten aan een aantal Chinese visbedrijven die zich grotendeels over de grens in Noord-Korea bevoorraden.

De producten blijken vaak afkomstig uit Yanji, een Chinese stad in het grensgebied met Noord-Korea.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Bitcoin op weg naar nieuwe recordhoogtes

Bitcoin is sterk op weg het sterkste weekresultaat van het jaar op de tabellen te zetten. De grens van $800 is nog maar net overschreden of Bitcoin vliegt al over de grens van $900. Bitcoin was veruit de beste belegging van 2016.

Oplopende geopolitieke spanningen en een stijgende vraag naar alternatieve beleggingen zetten de wind in de zeilen voor de cryptomunt. Deze week staat de winst al op 15%, voor heel 2016 staat er een winst van meer dan 100% op de tabellen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 25 december 2016

Miljonair zijn op je dertigste? Volg dit 10-stappenplan

Toen hij 21 was, was salesexpert Grant Cardone blut, maar tegen zijn dertigste was hij miljonair. Hij deelt dit tienstappenplan, waarmee je volgens hem hetzelfde kan bereiken:

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 25 december 2016

‘Veel Britse financiële instellingen overwegen naar Ierland te verhuizen’

Britse banken en financiële instellingen vormen het merendeel van de bedrijven die zich na de Brexit in Ierland willen vestigen.

Dat zegt Martin Shanahan, directeur van het Industrial Development Agency (IDA) zondag in de Britse krant The Guardian.

Het bureau, dat zich bezighoudt met buitenlandse investeringen in Ierland, kreeg informatieaanvragen van meer dan honderd bedrijven. Volgens Shanahan vormen banken en financiële instellingen "het overgrote merendeel" van die bedrijven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 25 december 2016

Bitcoin is dé jackpot van 2016!

De gemeden beleggingen, zijn vaak de meest winstgevende. De reden is simpelweg: hoe minder gegadigden, hoe meer potentieel. Ergens logisch. Maar toch jammer dat weinig beleggers hierop inspelen. Immers, de rendementen zijn meestal imposant. Dat mochten we dit jaar aan den lijve ondervinden, met ons positief advies op Bitcoin.

We namen de digitale munt in het eerste kwartaal van 2016 op in het Technologie Rapport.

Sindsdien ziet de grafiek van Bitcoin er als volgt uit: