Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 33606 tot 33610
Bron: goldrepublic.nl
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Eindelijk veilig sparen zonder verlies door bijdrukken Euro's

Sparen voor de toekomst; door de vergrijzing zijn we er nu meer dan ooit mee bezig. We willen zekerheid voor onze oude dag, voor de toekomst van ons (klein)kind of voor die droomreis die al heel lang op het verlanglijstje staat. Die zekerheid is door het huidige economische klimaat aan het wankelen gebracht. Goud, zilver of platina sparen is een slimme manier om een vermogen op te bouwen voor de toekomst.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

FED verkwanselde in honderd jaar 98% van dollarwaarde

Nou nou, het lijkt erop dat de tijden aan het veranderen zijn. Dit bericht van een ondermijning van de Amerikaanse dollars, nota bene door Amerikaanse staten, los van de Federale overheid, is daar een fantastisch voorbeeld van. Is dit het begin van een enorm domino-effect..? Nadat de staat Utah ermee was begonnen, is het zeer waarschijnlijk dat de staat Arizona de tweede staat in de VS zal worden, die goud en zilver als wettig betaalmiddel zal accepteren als voldoening van schulden en belastingbetalingen.

Het blijkt dat de Amerikanen nu zelf ook wakker worden en zien dat hun dollar niets meer voorstelt. De vraag is echter of dit hele verhaal niet weer een spel is van de ‘krachten achter de schermen’, die ook de FED in hun macht hebben. En met deze goedkeuring van een edelmetaal-betaalmiddel de onrust trachten in te tomen, die broeit onder de bevolking in de VS.

Bron: businessinsider.com
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Een 'politiek explosief' geheim: Italianen twee keer zo rijk als Duitsers

A “Politically Explosive” Secret: Italians Are Over Twice As Wealthy As Germans 'Regulatory Capture' Emasculated The Regulators Of Megabanks The Eurozone Rift: It Would Be Wrong “To Give In To Panic” Green Economics Turns Brown In The UK Dow Hits New High, 59% of Americans Feel A Recession Testosterone Pit

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Salarissen grote banken met 4 procent gestegen in 2012

De salarissen bij 's werelds grootste banken zijn vorig jaar met een kleine 4 procent gestegen, ondanks pogingen de loonstijgingen aan banden te leggen. Dat berichtte persbureau Reuters vandaag op basis van gegevens die het zelf heeft verzameld.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Waarde bitcoins stijgt naar recordniveau

De waarde van bitcoins - het alternatieve en digitale geldsysteem - is sinds het begin van dit jaar gestegen van $15 naar meer dan $45. Het digitale geld wint aan populariteit en vertrouwen nu steeds meer consumenten en bedrijven het zijn gaan accepteren.