EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33606 tot 33610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Werkloosheid: Duitsland uitzondering in Europa

De werkloosheid volgens internationale definitie lag in Nederland in maart op 6,4%. Dit is hoger dan in Duitsland, waar het werkloosheidspercentage 5,4% bedroeg. Tot september 2012 was de werkloosheid in Nederland lager dan in Duitsland. De werkgelegenheid nam in Duitsland afgelopen jaar in vrijwel alle bedrijfstakken toe, de werkloosheid daalde, zoals hieronder te zien is in de grafiek. In Nederland is de

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

World Gold Council: Stierenmarkt goud nog steeds intact

Volgens de World Gold Council is de stierenmarkt voor goud nog steeds intact. Volgens de WGC kan de prijs van goud nu slechts een kant opgaan en dat is omhoog. Hoewel er nog steeds veel twijfel is rond goud en de voorkeur momenteel uitgaat naar aandelen, blijft de World Gold Council vasthouden aan zijn hogere verwachtingen voor het gele edelmetaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

David Rosenberg onthult de waarheid over de Amerikaanse economie

David Rosenberg gaf vorige week een zeer interessante presentatie op de John Mauldin's Strategic Investment Conference. De presentatie zit vol met verrassende feiten die aantonen hoe slecht het eigenlijk gaat met de Amerikaanse economie, de arbeidsmarkt en de Federal Reserve. Het toont aan dat de Amerikanen in een luchtkasteel leven en de realiteit nauwelijks onder ogen zien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Ron Paul: Dit is een kaartenhuis

De Federal Reserve kondigde aan dat het mogelijk de grote van quantitative easing zal verminderen, maar moest het nodig zijn, kan het ook het maandbedrag nog optrekken. Dit doet het om zich in te dekken van het feit dat de Federal Reserve de laatste maanden al veel meer geld uittrekt dan het eerder vooropgestelde bedrag van $ 85 miljard aldus Ron Paul op Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Inflatie fors omlaag

De inflatie is in april gedaald naar 2,6 procent. In maart waren de prijzen voor consumenten gemiddeld nog 2,9 procent hoger dan een jaar eerder.

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs